Penész hőmérséklet -szabályozó

Az öntőforma hőmérséklet-szabályozó gépét formázó termo-szabályozónak vagy öntőforma termosztátgépnek is nevezik. Pontosabban, a szerszámhőmérséklet -szabályozó gép olyan mechanikus eszköz, amely magában foglalja a fűtést és a hűtést. Ipari hőmérséklet -szabályozásra használják. A legtöbb ember melegítő hatással van a penészhőmérsékletű gépre. Magától értetődik, hogy a hőmérsékletet elektromos fűtéssel emelik, és a hőmérsékletet egy hőmérséklet -szabályozó szabályozza. Hűtő hatása egy külső hűtőforrás használatára utal, amely segíti a hőmérséklet szabályozását, és egy hűtő mágnesszelep a be- és kikapcsolására! Széles körben használják műanyag öntésben, könnyű vezetőlemez-öntvényben, gumi abroncsokban, hengerekben, vegyi reaktorokban, ragasztásban és más iparágakban. Széles értelemben hőmérséklet -szabályozó berendezésnek nevezik, amely magában foglalja a hőmérséklet szabályozását mind a fűtésben, mind a hűtésben. Az öntőforma hőmérsékletű gép gyors fűtési és hűtési idővel, stabil hőmérséklettel rendelkezik, és az elektromos fűtőelem rozsdamentes acélból készül. Importált fejlett összetevőket használ. Hosszú élettartamú. Teljes biztonsági védelemmel és hibajelző rendszerrel rendelkezik. A hőmérsékletszabályozó érintőképernyős belső tárhelyet, automatikus számítást és pontosságot alkalmaz. megbízható.

 

A penészhőmérséklet -szabályozókat széles körben használják a műanyagiparban, és fő funkcióik a következők:

1. Javítani kell a termék formázási hatékonyságát;

2. Csökkentse a hibás termékek gyártását;

3. javítsa a termék megjelenését és korlátozza a termék hibáit;

4. Gyorsítsa fel a termelés előrehaladását, csökkentse az energiafogyasztást és takarítson meg energiát.

 

Egy modern gyárban a piaci versenyre válaszul sürgős a munkaerő -megtakarítás, a minőség javítása és a költségek csökkentése üzleti stratégiája. Az öntőforma hőmérsékletű gép használata csökkentheti a forma előmelegítési idejét, javíthatja a késztermék felületminőségét és a teljesen automatizált gyártást. A penész élettartamának javítása szükséges eszköz a termelékenység növeléséhez.

 

A hőmérsékletszabályozók használata más iparágakban elkerülhetetlen feltétele a berendezés összetételének, és a név is más. Olajmelegítőnek nevezik a PVC lemezhenger hőmérséklet -szabályozásában, hőmérséklet -szabályozó berendezésnek az extruder berendezésben, és hőmérséklet -szabályozó rendszernek vagy hőmérséklet -szabályozónak a belső gumi keverőberendezésben. Ezek a berendezések alapvetően az első A hőmérséklet gyorsan emelkedik, majd a melegen tartás folyamata következik. A gumiberendezésben felmelegedés után hosszú távú hűtési folyamatot kell végrehajtania.

 

Mind a (z) Penész hőmérséklet -szabályozó Kínában készül, biztos lehet benne, hogy gyárunkból vásárol termékeket. Az Aumax Kína egyik Penész hőmérséklet -szabályozó gyártója és beszállítója. Olcsó áron vásárolhatja meg őket gyárunkból. Üzemünk fejlett szolgáltatásokat és minőségi termékeket kínál. CE tanúsítvánnyal rendelkezünk, szívesen jöjjön személyre szabott termékekre.