Nagy teherbírású műanyag granulátor

Az Aumax Heavy Duty műanyag granulátor nagyon nagy és nagy méretű műanyag újrahasznosító zúzógép. Ezt a sorozatú gépeket kifejezetten nagyméretű és méretű műanyag hulladék anyagok, például lökhárítók, HDPE műanyag dobok és hordók, PVC csövek és szerelvények, hűtőszekrény műanyag alkatrészei, légkondicionálók, televíziók, szemetesládák, műanyag újrahasznosítására tervezték. raklapok és így tovább.

 

 

Az Aumax AMG-H és AMG-SH sorozatú nagyméretű műanyag granulátor és törőgépek azoknak az ügyfeleknek is megfelelnek, akiknek nagy teljesítményre van szükségük óránként. A gépek motor teljesítménye 37 kW (50 LE) és 110 kW (150 LE) között van, beleértve a zúzótermet 800 mm, 1000 mm, 1200 mm és 1400 mm. A tengely forgó átmérője 560 mm és 660 mm a különböző anyagméretekhez és méretekhez.

 

Az Aumax nagy teherbírású, nagyméretű műanyag granulátorok standard motorcsavar-emelőrendszerrel vannak felszerelve az adagolótartály vagy a zúzókamra kinyitására, valamint az opcionális motorcsavarhúzó rendszer a szita hálószobába.

Mind a (z) Nagy teherbírású műanyag granulátor Kínában készül, biztos lehet benne, hogy gyárunkból vásárol termékeket. Az Aumax Kína egyik Nagy teherbírású műanyag granulátor gyártója és beszállítója. Olcsó áron vásárolhatja meg őket gyárunkból. Üzemünk fejlett szolgáltatásokat és minőségi termékeket kínál. CE tanúsítvánnyal rendelkezünk, szívesen jöjjön személyre szabott termékekre.