Lassú sebességű granulátor

Az Aumax AMG-E sorozat lassú granulátort elsősorban műanyag hengerek és öntőformák maradék anyagainak őrlésére használják. A gép a fröccsöntő gép egyik kiegészítő berendezése. Ez a műanyag daráló nagyon lassú sebességgel képes összetörni minden lágy és kemény műanyagot, hogy csökkentse a port az őrölt anyagokban és a műhelyben futó gép zaját.

 

 

Az alacsony sebességű műanyag granulálógép ananász típusú kést alkalmaz, és a gép szita nélkül van. A présgranulátor melletti képernyő nélküli 6-8 mm körüli részecskeméretet eredményezhet. A fúvórendszer az aprított részecskéket azonnal fröccsöntőgépbe tudja szállítani, hogy időt és munkaerőt takarítson meg.

 

Az Aumax Plast egy high-tech vállalkozás, amely műanyag újrahasznosító gépek és fröccsöntőgépek kiegészítő berendezéseinek gyártására, tervezésére, értékesítésére, szervizelésére és megoldására szakosodott. Ningbo Aumax Plastic Machinery Co., Ltd. Ningbo városában, Zhejiang Provice -ban, Kínában található.

Mind a (z) Lassú sebességű granulátor Kínában készül, biztos lehet benne, hogy gyárunkból vásárol termékeket. Az Aumax Kína egyik Lassú sebességű granulátor gyártója és beszállítója. Olcsó áron vásárolhatja meg őket gyárunkból. Üzemünk fejlett szolgáltatásokat és minőségi termékeket kínál. CE tanúsítvánnyal rendelkezünk, szívesen jöjjön személyre szabott termékekre.