Méhsejt párátlanító

A forgó méhsejt párátlanító az emberek többsége számára ismeretlen kifejezés lehet, de széles körben használják az életünkben. Tehát ma meg fogjuk ismerni, de ha teljesen meg akarjuk érteni, akkor a működési elvével kell kezdenünk. Tehát hogyan működik a forgó méhsejt párátlanító?

 

Forgó méhsejt párátlanító- A méhsejtes rotor párátlanítási elve

1. A futón bevont szilikagél segítségével fizikailag adszorbeálja a levegőben lévő nedvességet a porózus szintetikus szilikagélre, majd a futó regenerációs zónájában a szilikagél lyukakba adszorbeált vízgőzt felmelegítik és elpárologtatják A hőcserélő bejáratánál magas hőmérsékletű és magas páratartalmú levegő képződik, és amikor áthalad a beltéri hideg és párás levegő által lehűtött hőcserélőn, a harmatpontkülönbség miatt a kondenzvíz távozik. .

 

2. A levegő párátlanításának áttekintése: Ha az állandó hőmérsékletű és páratartalmú rendszer kombinált egység, akkor általában frisslevegős hűtési és rotor párátlanító részekkel rendelkezik. Amikor a kezelt levegőt a frisslevegő -szűrő tisztítja, az a friss levegő hideg részén lévő felületi hűtő felületével érintkezik. Mivel a friss levegő felületi hűtőjének felületi hőmérséklete alacsonyabb, mint a levegő hőmérséklete, a levegő lehűl és a hőmérséklet csökken; ugyanakkor a víz a levegőben Az alkatrész kondenzvízzé válik és elválik, és a kondenzvízcső eltávolítja, a levegő hőmérséklete és víztartalma csökken; ezt követően a futót adszorbeálják és szárítják, hogy megfeleljen az alacsony páratartalom követelményeinek; végül minden levegő áthalad a hátsó felületi hűtőn. Vagy a fűtőberendezés szabályozza a hőmérsékletet, és a fúvó kiküldi a feldolgozási levegőt, amelynek hőmérséklete és páratartalma megfelel a követelményeknek.

 

Forgó méhsejt párátlanító- Az adszorpciós rotor párátlanítási elve:

1. A párátlanító kereket a szárító részen belüli tömítőrendszer egy kezelési területre és egy regenerációs területre osztja fel. A párátlanító kerék lassan forog 8-10 fordulat / óra sebességgel, hogy a teljes párátlanítás folyamatos legyen. Amikor a kezelt levegő áthalad a kezelési területena futó, a futó vízgőzét elnyeli a futógép higroszkópos közege, és a vízgőz egyidejűleg fázisváltozáson megy keresztül, és látens hőt bocsát ki. A futó fokozatosan hajlamos bizonyos mennyiségű nedvességet felszívni. telítettség;

 

2. Ekkor a feldolgozott levegő víztartalma csökken, és a látens hő felszabadul, hogy száraz és forró levegővé váljon. Ugyanakkor a regenerációs zónában a levegő egy másik útja halad át először a regeneráló fűtőberendezésen, majd magas hőmérsékletű (általában 100-140 fokos) levegővé válik, és áthalad a nedvességet elnyelő telített futón, hogy elpárologjon az futó. , Ezáltal visszaállítja a futó párátlanító képességét;

 

3. Ugyanakkor a regenerált levegő a víz elpárolgása miatt nedves levegővé válik; ezt követően a nedves levegő a regeneráló ventilátoron keresztül a szabadba kerül.

 

A forgó méhsejtes párátlanítókat ma már sok helyen használták. Forgó méhsejtes párátlanítókat vásárolunk annak minőségének, márkájának, műszaki teljesítményének, termékkonfigurációjának megértéséhez és kedvenc termékeink megvásárlásához. Forgó méhsejtes párátlanítók Most a hőmérséklet- és páratartalom -szabályozási technológiával rendelkezünk, amelyet széles körben használnak az életünkben.

Mind a (z) Méhsejt párátlanító Kínában készül, biztos lehet benne, hogy gyárunkból vásárol termékeket. Az Aumax Kína egyik Méhsejt párátlanító gyártója és beszállítója. Olcsó áron vásárolhatja meg őket gyárunkból. Üzemünk fejlett szolgáltatásokat és minőségi termékeket kínál. CE tanúsítvánnyal rendelkezünk, szívesen jöjjön személyre szabott termékekre.