Műanyag aprítógép

Az Aumax Kína egyik vezető műanyag újrahasznosító aprítógép -gyártója. Műanyag aprítógépünk magában foglalja az egytengelyes aprítót és a dupla tengelyes vagy iker tengelyű aprítógépet. A gépeket elsősorban műanyag -újrahasznosító iparban használják, de más anyagok, például gumik, gumiabroncsok, fák, fémlemezek, elektronikai hulladékok stb.

 

Az Aumax műanyag egytengelyes aprítógép nagy teljesítményű motort és nagy nyomatékú hajtóművet alkalmaz a gép rotortengelyének meghajtásához. A gépet a Siemens PLC vezérli érintőképernyővel és Siemens elektromos alkatrészekkel a stabil munkavégzés és futás érdekében. Különböző típusú egytengelyű aprítógépeket kínálunk különböző anyagokhoz, például műanyag fóliákhoz, műanyag csövekhez, műanyag blokkokhoz és csomókhoz a formázás szabályozási lépéseiből.

 

A kéttengelyes aprító egy nagy nyomatékú nyíróberendezés, amelyet nagy és kemény anyagok zúzására terveztek. Ezt a berendezést széles körben használják idegen anyagokat vagy nagy keménységű anyagokat tartalmazó kötegelt anyagok aprítására. A gépegység moduláris felépítése karbantartási időt és költségeket takarít meg a fő alkatrészek karbantartásához. Nagy előnyei vannak a nagyméretű nyíróberendezésekben. Opcionális és személyre szabott motorteljesítmény és reduktor hidraulikus préselő készülék az ügyfél igényei szerint. A kettős tengelyű aprítógép fő alkalmazási területei: gumiabroncs gumi, ipari hulladékpapír, fémhordók, acélhulladék, elektronikai hulladék, műanyag hordó, ömlesztett műanyag, elektronikus berendezés, fahulladék, autóhulladék, alumínium, alumínium öntvény és így tovább.

Mind a (z) Műanyag aprítógép Kínában készül, biztos lehet benne, hogy gyárunkból vásárol termékeket. Az Aumax Kína egyik Műanyag aprítógép gyártója és beszállítója. Olcsó áron vásárolhatja meg őket gyárunkból. Üzemünk fejlett szolgáltatásokat és minőségi termékeket kínál. CE tanúsítvánnyal rendelkezünk, szívesen jöjjön személyre szabott termékekre.