Európai típusú műanyag granulátor

Az Aumax európai típusú műanyag granulálógépek az új tervezésű modellek, optimalizált gépi felépítéssel. A típusgépek nagy motorteljesítménnyel és kimeneti kapacitással rendelkeznek, mint a normál műanyag törőgépek. A gép elektromos motoros csavarral rendelkezik, amely könnyen és teljesen kinyitja a vágókamrát, nagyon könnyű tisztítani a vágóteret és kicserélni az aprító kést.

 

Az Aumax AMG-G sorozatú műanyag aprítógépek alkalmasak minden hulladék műanyag granulálására, mint például PET ivópalackok, műanyag HDPE palackok, vegyi dobok és hordók, műanyag mechanikus alkatrészek és napi cikkek.

 

Az Aumax AMG-G sorozatú műanyag granulálógépek 6 modellel rendelkeznek, amelyek motor teljesítménye 11 kW (15 LE) és 37 kW (50 LE) között van, beleértve a zúzó helyiség szélességét 400 mm, 500 mm, 600 mm, 800 mm és 1000 mm. A tengely forgó átmérője 260 mm, 360 mm és 460 mm a különböző anyagméretekhez és méretekhez.

Mind a (z) Európai típusú műanyag granulátor Kínában készül, biztos lehet benne, hogy gyárunkból vásárol termékeket. Az Aumax Kína egyik Európai típusú műanyag granulátor gyártója és beszállítója. Olcsó áron vásárolhatja meg őket gyárunkból. Üzemünk fejlett szolgáltatásokat és minőségi termékeket kínál. CE tanúsítvánnyal rendelkezünk, szívesen jöjjön személyre szabott termékekre.