Kis sebességű műanyag daráló

Az Aumax AMG-L sorozatú kis fordulatszámú granulálógépek erőteljes hajtómotorral vannak felszerelve, nagy nyomatékkal és alacsony fordulatszámmal, így a gép alacsony zajszintű és pormentes (por) műanyagokat őröl. A gép fúvószalaggal van felszerelve, hogy a granulált anyagot azonnal fröccsöntő gépbe szállítsa.

 

A lassú műanyag granulátor gépi felépítése ötvözött és optimalizált európai stílusú. A kis méretű kis sebességű műanyag aprító kiváló minőségű elektromos motorokat és alkatrészeket alkalmaz a stabil működéshez és működéshez.

 

Az Aumax alacsony fordulatszámú műanyag darálógép alkalmas minden lágy és kemény műanyag fröccsöntőgépből történő zúzására, például ABS, PVC, PP, PE, HDPE, PS és így tovább. Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk műanyag kis sebességű granulálógép gyártásában.

Mind a (z) Kis sebességű műanyag daráló Kínában készül, biztos lehet benne, hogy gyárunkból vásárol termékeket. Az Aumax Kína egyik Kis sebességű műanyag daráló gyártója és beszállítója. Olcsó áron vásárolhatja meg őket gyárunkból. Üzemünk fejlett szolgáltatásokat és minőségi termékeket kínál. CE tanúsítvánnyal rendelkezünk, szívesen jöjjön személyre szabott termékekre.