Műanyag szárító és méhsejt párátlanító

Műanyag szárító és méhsejt párátlanító: Az ipari termelésben sok erős műanyag erős higroszkópos tulajdonsággal rendelkezik. A szokásos párátlanító szárítóknak nehéz elérniük a szárítás célját, míg a méhsejtes forgó szárítószárítókat ezekhez a rendkívül higroszkópos alapanyagokhoz tervezték, amelyek gyorsan és hatékonyan párátlaníthatnak és száríthatnak, és szigorúan szabályozzák a nyersanyagok nedvességét a termék biztosítása érdekében. minőség.

 

A Hopper Dryer az egyik leginkább importált és leggazdaságosabb segédberendezés a nedvesített műanyag szárítására a fröccsöntési eljárás előtt. A garat szárítógép műanyag forró levegőszárítónak is nevezik, helytakarékosan felszerelhető a fröccsöntő gépre.

 

Az Aumax az egyik vezető műanyag segédberendezések gyártója Kínából. A műanyag szárítórendszer teljes skáláját kínáljuk, és olyan megoldásokat kínálunk, mint a garat szárító, a méhsejtes párátlanító, a szekrényszárító, a kettő az egyben párátlanító garatszárító és a három az egyben párátlanító szárító betöltő egység.

Mind a (z) Műanyag szárító és méhsejt párátlanító Kínában készül, biztos lehet benne, hogy gyárunkból vásárol termékeket. Az Aumax Kína egyik Műanyag szárító és méhsejt párátlanító gyártója és beszállítója. Olcsó áron vásárolhatja meg őket gyárunkból. Üzemünk fejlett szolgáltatásokat és minőségi termékeket kínál. CE tanúsítvánnyal rendelkezünk, szívesen jöjjön személyre szabott termékekre.