Műanyag fóliák és lemezek őrlői

Az Aumax által gyártott műanyag fóliák és lemezek őrlőgépe kifejezetten műanyag fóliák, műanyag zacskók, műanyag csomagolóanyagok és csomagolóanyagok, szőtt tasakok újrahasznosítására készült. A lapátok és a forgórész tengelyének optimalizált kialakítása könnyen összetörheti a vékony műanyag fóliákat és zsákokat. A nagy teljesítményű fúvórendszer és a megnövelt szita hálóméret túlságosan megnövelheti az aprított anyag kimeneti kapacitását.


Az Aumax hőformázó lap -újrahasznosító zúzógépet elsősorban az elhasznált műanyag hőformázó lemezanyagok online újrahasznosítására használják. Általában a hangszigetelő típusú inline hőformázó lemez granulátort a hőformázási sor végére kell felszerelni. Az automatikus adagolórendszer automatikusan összekuszálja a kimerült műanyag lapokat. A műanyag lemezcsiszoló kézi adagolószájjal is rendelkezik a hibás termékek újrahasznosításához. A fúvószalag és az opcionális porleválasztó rendszer azonnal csomagolhatja a granulált anyagot.


Az Aumax műanyag fólia zúzógép és az online hőformázó lemez műanyag granulátor kiváló minőségű ötvözött szerszámacélból készült pengéket, nagy hatékonyságú energiatakarékos villanymotorokat, világhírű márka elektromos vezérlőrendszert alkalmaz. Emellett műanyag újrahasznosító törőgépet is gyártunk az ügyfelek különleges követelményeinek megfelelően.

Mind a (z) Műanyag fóliák és lemezek őrlői Kínában készül, biztos lehet benne, hogy gyárunkból vásárol termékeket. Az Aumax Kína egyik Műanyag fóliák és lemezek őrlői gyártója és beszállítója. Olcsó áron vásárolhatja meg őket gyárunkból. Üzemünk fejlett szolgáltatásokat és minőségi termékeket kínál. CE tanúsítvánnyal rendelkezünk, szívesen jöjjön személyre szabott termékekre.