Hopper szárítógép

A műanyag garat szárító a leghatékonyabb és leggazdaságosabb modell a műanyag nyersanyagok szárítására. Száríthatja a nyersanyagokat, amelyek nedvesek a csomagolás, szállítás vagy újrahasznosítás miatt. A garat rozsdamentes acélból készült, a "forró levegő lefújása" és a "ciklon kipufogó" funkcióival, valamint egy kétrétegű szigetelőhordóval, amely különösen alkalmas mérnöki műanyagok szárítására párátlanítóval.

 

A garat szárító elve:

A szárítóventilátor által fújott levegő szárítás és elektromos fűtés után magas hőmérsékletű száraz levegővé válik. Az alsó fúvócső egyedi kialakításának köszönhetően a forró levegő egyenletesen eloszlik a szigetelőcsőben, hogy megszárítsa az alapanyagokat; a forrólevegő -visszanyerő eszköz opcionális, és a kifújt levegőt leszűrjük, majd megszárítjuk. A szél kifúj, zárt hurkot képez.

 

A garat szárító jellemzői:

1. A nyersanyag érintkezési felülete rozsdamentes acélból készült;

2. Precíziós öntött alumínium ház, sima felület, jó hőmegtartó teljesítmény;

3. Csendes ventilátor, opcionális levegőszűrő a nyersanyagok tisztaságának biztosítása érdekében;

4. Mind a hordótest, mind a géptábla néző ablakokkal van felszerelve, amelyek közvetlenül megfigyelhetik a belső nyersanyagokat;

5. elektromos fűtés egyszerű ívelt kialakítás, hogy elkerülje az égést, amelyet a nyersanyagpor felhalmozódása okoz a henger alján;

6. Az arányos eltérést jelző hőmérséklet -szabályozót a hőmérséklet pontos szabályozására használják.

Mind a (z) Hopper szárítógép Kínában készül, biztos lehet benne, hogy gyárunkból vásárol termékeket. Az Aumax Kína egyik Hopper szárítógép gyártója és beszállítója. Olcsó áron vásárolhatja meg őket gyárunkból. Üzemünk fejlett szolgáltatásokat és minőségi termékeket kínál. CE tanúsítvánnyal rendelkezünk, szívesen jöjjön személyre szabott termékekre.