Minden egyben párátlanító szárítógép

A három az egyben párátlanító szárító rakodóegység egy új termék, amelyet a műanyagipar tényleges helyzetének megfelelően fejlesztettek ki. Az All in One párátlanító szárító több részből álló méhsejt futót és minden rozsdamentes acélból készült, kétrétegű lefelé fújó hővédő garatot alkalmaz, amely integrálja a párátlanítást, szárítást és etetést. Előnyei a gyors és egyszerű etetés, kompakt szerkezet, szilárdság és tartósság. A műszaki műanyagok széles körű elterjedésével a párátlanító szárítók fokozatosan felváltották a hagyományos forrólevegős szárítókat.
 
Három gépbe integrált párátlanító szárító szerkezet összetétele: áramköri lap, precíziós szűrő, kondenzátor, futó, fűtőcső, alváz és szárítóhordó stb.
 
A műanyagfeldolgozó iparban a termékek zsugorodnak, ezüstcsíkok, buborékok, repedések, folyási jelek, gyenge átlátszóság stb. Jelentkeznek. A gyenge minőség fő oka az, hogy a műanyagokat nem szárítják kellően, mielőtt kialakulnának. Az olyan mérnöki műanyagok, mint: PA, PET, PC, PBT, CA és más erős higroszkóposságú anyagok, mivel a nedvesség behatol a műanyag részecskékbe, a hagyományos forrólevegős szárító nem tudja teljesen megszárítani. A gyakorlat bebizonyította, hogy a szárító szél harmatpontjának -40 ° C alá csökkentése és a hő szabályozása, hogy a nedvességtartalmú műanyag részecskék felületére fújja, az öntés előtt 0,02% alá csökkentheti a nedvességtartalmat. A három az egyben méhsejt párátlanító szárító légmentes. A levegő teljesen párátlanít és felmelegszik a keringési rendszerben, és a száraz levegő gyorsan teljesen elválasztja a nedvességet a műanyag részecskékben, hogy elérje a párátlanítást és a szárítást. A szárítógépnek két ciklusa van:
 
1. Műanyag párátlanító szárító belső keringése: a kompresszor működése révén a magas hőmérsékletű és nagynyomású gáz a kipufogónyíláson keresztül belép a kondenzátorba a hűtés érdekében, alacsony hőmérsékletű és magas nyomású lesz a gáz „elzárja az áramlást a kapilláris csövön” „alacsony hőmérsékletű és alacsony nyomású folyadékká válik”, elpárolog és elszívja a párologtatón keresztül. nyomógáz. Tehát oda -vissza megy.
 
2. A párátlanító külső keringése: normál indításkor a ventilátor működése során a nedves levegőt beszívják a levegő bemenetéből, a párologtatón keresztül, a párologtató elnyeli a az alumíniumlemezen lévő levegő „száraz levegővé válik” „Átmegy a kondenzátoron, hogy elvezetje a hőt” - fújja ki a levegő kimenetét.

Mind a (z) Minden egyben párátlanító szárítógép Kínában készül, biztos lehet benne, hogy gyárunkból vásárol termékeket. Az Aumax Kína egyik Minden egyben párátlanító szárítógép gyártója és beszállítója. Olcsó áron vásárolhatja meg őket gyárunkból. Üzemünk fejlett szolgáltatásokat és minőségi termékeket kínál. CE tanúsítvánnyal rendelkezünk, szívesen jöjjön személyre szabott termékekre.