Olaj típusú penészhőmérséklet -szabályozó

Mint mindannyian tudjuk, az olaj típusú öntőforma hőmérséklet-szabályozók használata a fröccsöntéshez a műanyagiparban jelenleg nagyon elterjedt, és az olaj típusú öntőforma hőmérséklet-szabályozó fő funkciója a forma melegítése és üzemi hőmérsékletének fenntartása a stabilitás biztosítása érdekében. fröccsöntött alkatrészek minősége. És optimalizálja a feldolgozási időt. Biztosítsa a fröccsöntött alkatrészek stabil minőségét és optimalizálja a feldolgozási időt.
 
Jelenleg az olaj típusú penészhőmérséklet-szabályozókat széles körben használják a különböző iparágakban, például a műanyag öntésben, a könnyű vezetőlemez-öntvényben, a gumiabroncsokban, a hengerekben, a kémiai reaktorokban, a ragasztásban és a belső keverésben. Széles értelemben hőmérséklet -szabályozó berendezésnek nevezik, amely két szempontból is magában foglalja a hőmérséklet -szabályozást: fűtés és fagyasztás.
 
Az olaj típusú szerszámhőmérséklet-szabályozók alkalmazása az öntőiparban is nagy teret biztosít, különösen a magnéziumötvözetek és alumíniumötvözetek gyártásában. Az egyenetlen vagy nem megfelelő szerszámhőmérséklet instabillá teszi az öntvény méretét, és az öntvény kidobódik a gyártási folyamat során. Deformáció, ami olyan hibákat eredményezhet, mint a termikus nyomás, a penész tapadása, a felületi nyomás, a zsugorodó üreg és a forró buborék. Ez hatással van a termelési ciklusra is, például a töltési idő, a hűtési idő és a permetezési idő instabil változókat eredményez. Az öntőforma élettartama a drága acél hőrepedését is okozza a túlhűtés és a túlmelegedés hatására, ami felgyorsítja öregedését.
 
Egy modern gyárban a piaci versenyre válaszul sürgős a munkaerő -megtakarítás, a minőség javítása és a költségek csökkentése üzleti stratégiája. Az olaj típusú öntőforma hőmérséklet-szabályozó használata csökkentheti a forma előmelegítési idejét, javíthatja a késztermék felületminőségét, és teljesen automatizált lehet. A penész élettartamának javítása szükséges eszköz a termelékenység növeléséhez.
 
Az olaj típusú formázógépet széles körben használják a műanyagiparban, és fő funkciói a következők:
1. Javítani kell a termék formázási hatékonyságát;
2. Csökkentse a hibás termékek gyártását;
3. javítsa a termék megjelenését és korlátozza a termék hibáit;
4. Gyorsítsa fel a termelés előrehaladását, csökkentse az energiafogyasztást és takarítson meg energiát.

Mind a (z) Olaj típusú penészhőmérséklet -szabályozó Kínában készül, biztos lehet benne, hogy gyárunkból vásárol termékeket. Az Aumax Kína egyik Olaj típusú penészhőmérséklet -szabályozó gyártója és beszállítója. Olcsó áron vásárolhatja meg őket gyárunkból. Üzemünk fejlett szolgáltatásokat és minőségi termékeket kínál. CE tanúsítvánnyal rendelkezünk, szívesen jöjjön személyre szabott termékekre.