Vízhűtéses ipari hűtő

2. 

Az Aumax több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a vízhűtéses ipari hűtők tervezésében és gyártásában. Az alábbiakban bemutatjuk a vízhűtéses hűtő néhány elismerését:

 

1. A vízhűtéses hűtő működési elve

A vízhűtéses hűtőborda burkolatból és csőpárologtatóból cseréli a hőt a víz és a hűtőközeg között. A hűtőközeg -rendszer elnyeli a víz hőterhelését, lehűti a vizet, hogy hideg vizet termeljen, majd egy kompresszor hatására átadja a hőt a héj- és csőkondenzátornak. A hűtőközeg hőt cserél a vízzel, így a víz elnyeli a hőt, majd a külső hűtőtoronyból a hőt a vízvezetéken keresztül eltávolítja (a vízhűtéshez tartozik).

 

A vízhűtéses hűtők előnyei

a. A léghűtéses hűtőberendezésekkel összehasonlítva a vízhűtéses hűtőberendezések biztonságosabbak, és könnyebben karbantarthatók és javíthatók.

 

b. A vízhűtéses és az azonos hűtőteljesítményű léghűtésű egységekkel összehasonlítva a vízhűtéses egységek teljes energiafogyasztása (beleértve a hűtővíz-szivattyúk és a hűtőtorony-ventilátorok energiafogyasztását is) csak a léghűtésűek 70% -a egység, ami energiát takarít meg Energiatakarékos.

 

c. A víztartály párologtatója beépített automatikus vízpótló berendezéssel rendelkezik, amely megkönnyíti a víztartály tágulását a mérnöki létesítményben, hogy megkönnyítse a telepítést és a karbantartást, és alkalmas különleges alkalmakra, például nagy hőmérséklet-különbségre és kis áramlásra.

 

d. A vízhűtéses hűtőberendezések általában kiváló minőségű kompresszorokat használnak szívként, kiváló teljesítményű, beépített biztonsági védelmi rendszerrel, alacsony zajszinttel, biztonságos, megbízható és tartós.

 

e. A vízhűtéses ipari hűtő fejlett, csúcskategóriás héj- és csöves kondenzátort és párologtatót alkalmaz, amely hatékonyan hajtja végre a hőcserét, a gyors hőelvezetést, és kicsi, kompakt szerkezetű, gyönyörű megjelenésű és nagy energiájú. hatékony.

 

f. A vízhűtéses hűtőberendezés többfunkciós kezelőpanele ampermérővel, vezérlőrendszer-biztosítással, kompresszor kapcsológombbal, vízszivattyú-kapcsológombbal, elektronikus hőmérséklet-szabályzóval, különböző biztonsági védelmi hibajelző lámpákkal, egységindítás- és működésjelzővel, egyszerű kezelhetőséggel rendelkezik és kényelmes használat.

Mind a (z) Vízhűtéses ipari hűtő Kínában készül, biztos lehet benne, hogy gyárunkból vásárol termékeket. Az Aumax Kína egyik Vízhűtéses ipari hűtő gyártója és beszállítója. Olcsó áron vásárolhatja meg őket gyárunkból. Üzemünk fejlett szolgáltatásokat és minőségi termékeket kínál. CE tanúsítvánnyal rendelkezünk, szívesen jöjjön személyre szabott termékekre.