Hangszigetelt műanyag granulátor

Az Aumax hangszigetelt műanyag granulátorok kiváló minőségű hangszigetelő pamutból és hangszigetelt burkolatokból állnak, hogy csökkentsék a zúzási zajt a munka során. A sorozat gépi zajja kevesebb, mint 80% decibel a normál műanyag aprítógéphez képest.

 

 

Az AMG-GQ sorozatú, alacsony zajszintű műanyag törőgépek törzse európai típusú, optimalizált zúzótér-szerkezetet alkalmaz, amelyet a zúzószoba teljesen kinyithat egy villanymotoros csavaremelő rendszerrel. Így nagyon könnyű tisztítani a vágóteret és kicserélni a műanyag aprítógép pengéit (késeit).

 

Az Aumax AMG-GQ sorozat hangszigetelt műanyag újrahasznosító törőgépei 4 modellel rendelkeznek, amelyek motor teljesítménye 11 kW (15 LE) és 30 kW (40 LE) között van, beleértve a 400 mm, 500 mm, 600 mm és 800 mm zúzóhelyiséget. A tengely forgó átmérője 260 mm és 360 mm a különböző anyagméretekhez és méretekhez.

Mind a (z) Hangszigetelt műanyag granulátor Kínában készül, biztos lehet benne, hogy gyárunkból vásárol termékeket. Az Aumax Kína egyik Hangszigetelt műanyag granulátor gyártója és beszállítója. Olcsó áron vásárolhatja meg őket gyárunkból. Üzemünk fejlett szolgáltatásokat és minőségi termékeket kínál. CE tanúsítvánnyal rendelkezünk, szívesen jöjjön személyre szabott termékekre.