Térfogat -adagoló

Térfogatos adagoló: A térfogatos mesterkeverék -adagológép fröccsöntés, extrudálás és fröccsöntés feldolgozására használt eszköz, amely 1 típusú főanyag és 1-2 típusú színes mesterkeverék vagy adalékanyag automatikus keverésére szolgál. Ez a terméksorozat PLC színes érintőképernyős vezérlőt alkalmaz a színes mesterkeverék és az adalékanyagok hozzáadási arányának mérésére; az érintőképernyő használata felhasználói felületként intuitív és kényelmes. Ez a turmixgép szinkronban tud működni a fröccsöntő vagy fúvóformázó gép jelzésével, így nincs szükség nagy mennyiségű előre festett nyersanyag tárolására a termék teljesítményének kialakításához.

 

A volumetrikus típusú mesterkeverék -adagológép alkalmas új anyagok, másodlagos anyagok, mesterkeverékek vagy adalékanyagok automatikus adagolására, és a hibaérték nem magasabb, mint±1%. A mesterkeverék standard modellje nem használható mindenféle műanyag por alapkeverék kezelésére, valamint mindenféle élelmiszer, vegyi anyag, gyúlékony, robbanásveszélyes és illékony anyag kezelésére. Ha az ügyfél terméke az optikai iparág terméke, például PC, PMMA stb., Akkor a standard masterbatch gépmodell nem választható ki, és a nyersanyaggal érintkező rész különleges kezelést igényel, például élelmiszeripari anyagok használatát. , polírozó kezelés stb.

 

Az adagoló térfogatú mesterkeverék keverő DC kefe nélküli motort alkalmaz, és az előre kiválasztott aránynak megfelelően kever. A teljesen digitális mikroszámítógép -vezérlőrendszer által meghatározott feltételek mellett automatikusan forgó sebességre változik, és közvetlenül meghajtja a precíziós csavart az alapanyag extrudálásához. A hiba értéke nem **±1%. Ennek a terméknek a motorcsökkentési aránya két típusra oszlik: 30: 1 és 50: 1. A csavar átmérője öt típusra oszlik: 8 mm, 12 mm, 16 mm, 20 mm és 24 mm. Öt modell fejleszthető úgy, hogy 0,1 és 32 kg/óra közötti teljesítményt biztosítson. Az ügyfelek választhatnak. Van egy kétszínű mesterkeverék-adagológép is, amely tetszőleges két műanyag mesterkeverék-adagológéppel kombinálható az ügyfél igényei szerint.

Mind a (z) Térfogat -adagoló Kínában készül, biztos lehet benne, hogy gyárunkból vásárol termékeket. Az Aumax Kína egyik Térfogat -adagoló gyártója és beszállítója. Olcsó áron vásárolhatja meg őket gyárunkból. Üzemünk fejlett szolgáltatásokat és minőségi termékeket kínál. CE tanúsítvánnyal rendelkezünk, szívesen jöjjön személyre szabott termékekre.