Automatikus betöltő és szállítószalag

Automatikus betöltő és szállítószalag: Az automatikus vákuumtartály -rakodó, más néven vákuum -automatikus betöltő és szalagos szállítószalag fontos kiegészítő berendezés a fröccsöntő géphez. A műanyag garatrakodó gépet a műanyag nyersanyagok zsákból vagy tárolótartályból fröccsöntő gépbe történő szállítására használják, a szalagos szállítószalagot pedig mindig a műanyag termékek szállítására a gyártás vagy csomagolás következő lépésére.

 

Az általánosan használt vákuumtartályos rakodók osztott típusú garatrakodóra és független típusú garatrakodóra vannak felosztva, amelyeket általában forrólevegős szárítókkal együtt használnak, amelyek helyettesíthetik a garat kézi adagolását, valamint automatikus porgyűjtő és porfunkciókkal is rendelkeznek. eltávolítás. A szívógép szállítókapacitása általában 300 ~ 700 kg/óra.

 

A műanyag vákuum automatikus betöltő működési elve:

A vákuum automatikus betöltő többnyire vákuumszívási módszert alkalmaz. A vákuumszívás működési elve az, hogy bizonyos negatív nyomást alakítson ki a garat üregében, hogy az anyag a garatba kerüljön. Az automatikus mikroszámítógépes vákuumszívógép munkafolyamata a következő: ha nincs anyag a garatban, az érintkező kapcsoló, amely érzékeli az anyagot, jelet küld a szívógép mikroszámítógépének, és a mikroszámítógép jelzést ad a motor beindításához. porszívózás és légzárás Amikor a rendszer elér egy bizonyos fokú vákuumot, elkezdi szívni az anyagokat, és a szívás befejezése után az anyagokat a garatba engedi. Miután egy bizonyos előkészítési idő eltelt az anyagok kiürítése után, a következő ciklust hajtják végre. Amikor a tartály megtelt, az anyagot érzékelő érintkezőkapcsoló jelzést ad, és a szívási művelet befejeződik. Ennek a visszaküldési ciklusnak az során az anyagok mindig megfelelnek a berendezés anyagigényének.

 

Az Aumax különböző méretű szállítószalagokat is szállít az ügyfelek igényei és rajzai szerint. Szalagos szállítószalagjaink többsége fröccsöntőgéppel, műanyag aprítóval, műanyag aprítóval és műanyag granulátorral dolgozott együtt. A szállítószalagot más iparágaknak is szállíthatjuk.

Mind a (z) Automatikus betöltő és szállítószalag Kínában készül, biztos lehet benne, hogy gyárunkból vásárol termékeket. Az Aumax Kína egyik Automatikus betöltő és szállítószalag gyártója és beszállítója. Olcsó áron vásárolhatja meg őket gyárunkból. Üzemünk fejlett szolgáltatásokat és minőségi termékeket kínál. CE tanúsítvánnyal rendelkezünk, szívesen jöjjön személyre szabott termékekre.