Közepes sebességű granulátor

Közepes sebességű granulátor: Az Aumax AMG-M sorozat közepes sebességű műanyag granulálógépe a présgranulátor mellett egyfajta a fröccsöntő hengerek és a fröccsöntőgépek maradékainak újrahasznosításához. Ez a típusú közepes sebességű műanyag zúzó különféle műanyagokat képes összetörni, például PP, ABS, PVC, PS és így tovább.

 

A standard mini méretű kisméretű műanyag aprítógép, amely fúvószállítóval és ciklonrendszerrel van felszerelve a granulált anyag azonnali fröccsöntőgépbe történő újrafeldolgozásához. A gép együttműködhet az arányos szelepekkel és a garatrakodóval is, hogy a zúzott és a szűz anyagot újrahasznosítsák a műanyag öntési folyamat során.

 

Az Aumax középsebességű műanyag csiszológép a legmagasabb márkájú SCHNEIDER elektromos alkatrészeket és kiváló minőségű elektromos motorokat alkalmazza, hogy biztosítsa a gép stabil működését és hosszú élettartamát. Kínából gyártunk műanyag zúzógépet, és több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk ebben az iparágban.

Mind a (z) Közepes sebességű granulátor Kínában készül, biztos lehet benne, hogy gyárunkból vásárol termékeket. Az Aumax Kína egyik Közepes sebességű granulátor gyártója és beszállítója. Olcsó áron vásárolhatja meg őket gyárunkból. Üzemünk fejlett szolgáltatásokat és minőségi termékeket kínál. CE tanúsítvánnyal rendelkezünk, szívesen jöjjön személyre szabott termékekre.