Penészhőmérséklet -szabályozó (olaj típus)

Penészhőmérséklet -szabályozó (olaj típus)

Az AMTC-O sorozatú penészhőmérséklet-szabályozó (olaj típus) főleg a műanyag fröccsöntő forma melegítésére és állandó hőmérsékletének biztosítására szolgál. A formahőmérséklet -szabályozó fő funkciói a műanyag termékek fröccsöntési hatékonyságának javítása, a hibás termékek gyártásának csökkentése, a termék megjelenésének javítása és a termékek hibáinak visszaszorítása, valamint a gyártási folyamat felgyorsítása, az energiafogyasztás csökkentése és a megtakarítás energia.

Termék leírás

Penészhőmérséklet -szabályozó (olaj típus)


1. Penészhőmérséklet -szabályozó (olaj típus) Bevezetés


Az AMTC-O sorozatú olaj típusú öntőformák hőmérséklet-szabályozóit főleg a műanyag fröccsöntő forma melegítésére és állandó hőmérsékletű ellátására használják. A formahőmérséklet -szabályozó fő funkciói a műanyag termékek fröccsöntési hatékonyságának javítása, a hibás termékek gyártásának csökkentése, a termék megjelenésének javítása és a termékek hibáinak visszaszorítása, valamint a gyártási folyamat felgyorsítása, az energiafogyasztás csökkentése és a megtakarítás energia.

 

2. Az öntött hőmérséklet -szabályozó (olaj típusa) paraméter (specifikációk)


Fűtés típusa

Olaj típusa

Egy egység

Kettő az egyben egység

Modell

AMTC-6-O

AMTC-9-O

AMTC-12-O

AMTC-6-OD

AMTC-9-OD

AMTC-12-OD

Maximum Temp.

200â „ƒ

200â „ƒ

Hűtési módszer

Közvetett hűtés

Fűtő teljesítmény

KW

6

9

12

6x2 db

9x2 db

12x2 db

Szivattyú teljesítmény

KW

0.37

0.75

1.5

0,37x2 db

0,75x2 db

1,5x2 db

Max. Áramlási sebesség

L/perc

35

60

90

35x2

60x2

90x2

Max. Nyomás

Rúd

3

4.5

4.5

3

4.5

4.5

Csatlakozó mérete

Hüvelyk

3/8 ”(2x2)

3/8 ”(2x2)

3/8 ”(4x2)

3/8 ”(4x2)

3/8 ”(4x2)

3/8 ”(8x2)

Súly

kg

60

70

90

100

120

150

L

mm

900

900

1000

1000

1000

1150

W

mm

315

315

350

370

370

450

H

mm

700

700

800

800

800

900

 

Elnézést, ha nem veszi tudomásul, ha a termékek egyes specifikációi megváltoznak.

Megjegyzés

1 "O" az olaj típusú egységet jelenti, az "OD" pedig az olaj típusú kettős egységeket (2 az 1-ben típus).

2ï ‰ A szabványos tápegység 3Ø 380V 50Hz. Más tápegység is rendelkezésre áll.

 

3. Penészhőmérséklet -szabályozó (olaj típus) Jellemzők és alkalmazás


Olaj típusú penészhőmérséklet -szabályozó, amelyet elsősorban a fröccsöntő formák hőmérséklet -szabályozó iparában használnak. Tág értelemben a formahőmérséklet -szabályozót formázási hőmérséklet -szabályozónak kell nevezni. A szerszámhőmérséklet -szabályozó a hőmérséklet -szabályozás két aspektusát tartalmazza: fűtés és fagyasztás. Beszéljünk a penészhőmérsékletű gép előnyeiről.

1) Gyorsítsa fel a termelést

A formahőmérséklet -szabályozó a forma belsejében lévő hűtővízcsövet használja a forma melegítésére. A formahőmérséklet -szabályozó magas használati hőmérséklete elérheti a maximum 200 ° C -ot, és gyorsan felmelegíti a formát, hogy elérje a gyártáshoz szükséges hőmérsékletet. A jelenlegi fűtési módszer körülbelül 2 órát vesz igénybe, míg az öntőforma hőmérsékletű géppel történő fűtés körülbelül 0,5 órát vesz igénybe.

 

2) csökkentse a hibás termékek gyártását

A penészhőmérséklet -szabályozó speciális hőmérséklet -beállító rendszerrel rendelkezik, amely normál használat mellett elérheti, hogy a forma állandó hőmérsékletű környezetet érjen el, ami előnyös a hibás termékek gyártásának csökkentésében. Az öntőforma hőmérsékleti gép használata után a formát alig befolyásolja a külső hőmérséklet. Ha a nyomást és a hűtést állandó hőmérsékleten tartja, az alkatrészek kiváló minőségű konzisztenciát, a leszerelés utáni alacsony maradék feszültséget és a kis alkatrészek deformációját eredményezik.

 

3) Csökkentse az energiafogyasztást és takarítson meg erőforrásokat

A formahőmérséklet -szabályozó hűtőrendszert használ az öntőforma melegítésére, így nem keletkezik hulladék, így nagy mennyiségű nyersanyag takarítható meg. Mivel nincs szükség hulladék -újrahasznosításra, szelektálásra, aprításra, festésre és egyéb folyamatokra, munka-, idő-, energia- és fogyasztásmegtakarítás érhető el.

 

4) A fűtés egyenletes és puha, a hőmérséklet-beállítás PID önbehangoló intelligens vezérlést alkalmaz, a legmagasabb hőmérséklet-szabályozás 200 ° ", és a hőmérséklet-szabályozás pontossága magas-± 1", ami megfelel a szigorú követelményeknek magas eljárási szabványok.

 

4. Értesítések


1) Ha a hőátadó olaj hőmérséklete meghaladja a 80 ° C -ot, el kell különíteni a levegőtől, különben a hőátadó olaj gyorsan oxidálódik és romlik.

2) A hőátadó olaj gyúlékony, és hatékony tűzoltási intézkedéseket kell biztosítani.

3) A hőátadó olajat használat előtt dehidratálni kell, hogy elkerüljék a berendezés túlnyomását és robbanását.

4) Különféle hővezető olajokat nem szabad keverni. Ha vegyes felhasználásra van szükség, a hővezető olajtermelő egységnek biztosítania kell a vegyes felhasználás feltételeit és követelményeit.

5) Minden évben elemezni kell a felhasznált hőátadó olaj maradék szenet, savasságát, viszkozitását és lobbanáspontját. Ha két elemzés nem minősített, vagy a bontott komponensek tartalma meghaladja a megadott értéket, a hőátadó olajat ki kell cserélni vagy regenerálni.

6) A kiválasztott hőátadó olaj maximális üzemi hőmérsékletének meg kell felelnie a folyamat teljesítményének követelményeinek.

 

5. Penészhőmérséklet -szabályozó (olaj típus)Képesítés


Az Aumax Plast már több mint 15 éve a műanyag újrahasznosító gépek és a fröccsöntőgép, a fúvóformázó gép és a műanyag extrudáló vezeték kutatására és fejlesztésére, valamint gyártására összpontosít.

 

Különféle hazai és külföldi tanúsítványokat szereztünk be, mint például IS09001, ISO14001, CE, stb., Amelyek teljes mértékben bizonyítják, hogy termékeink teljes mértékben megfelelnek a nemzetközi szabványoknak, és garantált a termékek minősége.

 

6. Szállítás, szállítás és kiszolgálás


Általában a műanyag gépeink szállítási ideje 10-20 nap a megrendelés visszaigazolása és az előleg befizetése után. Az olaj típusú penészhőmérséklet -szabályozó gépek rétegelt lemezből vannak csomagolva. Általában nagy gépeket szállítunk LCL vagy FCL óceáni hajózással. Néha az ügyfeleknek sürgősen gépre van szükségük, légi úton vagy expresszen szállítjuk a gépet.


 

7. GYIK


1. K: Mi a MOQ?

V: A MOQ 1 készlet minden termékre.

 

2. K: Hol van a betöltő port?

V: A gyár legközelebbi kikötője Ningbo, Kína kikötője, valamint gépet küldhetünk Yiwu, Sanghaj, Guangdong vagy bármely más kínai városba.

 

3. K: Mik a fizetési feltételek?

V: A kedvezményes fizetési határidő T/T, míg más fizetési feltételek alkuképesek.

 

4. K: Mik a szállítási feltételek?

V: FOB, CFR, CIF, EXW és DDU elfogadjuk. Kiválaszthatja az Ön számára legkényelmesebb és költséghatékonyabb feltételeket.

 

5. K: Hogyan végzi el gyára a minőség -ellenőrzést?

V: Erőteljes K + F csapatok és professzionális QC osztály gondoskodik minden részletről a tervezés, a feldolgozás, az összeszerelés, a tesztelés és a csomagolás során.

 

6. K: Tud szállítani OEM és testreszabott termékeket?

V: Igen, OEM / ODM szolgáltatást tudunk biztosítani. Mérnökeink gazdag tapasztalattal rendelkeznek a műanyag segédberendezések tervezésében és gyártásában. Különleges termékeket tudunk szállítani elképzelései és rajzai szerint.

 

7. K: Mi a helyzet a jótállási feltételekkel?

V: Egy év garanciát vállalunk minden termékünkre. A garancia időtartama alatt, ha a gép alkatrészei minőség miatt sérültek, az új alkatrészeket futárral azonnal díjmentesen elküldjük. Emellett 24 órás online szolgáltatást és technikai támogatást biztosítunk.

 

 


Hot Tags: Penészhőmérséklet -szabályozó (olaj típus), gyártók, beszállítók, gyári, egyedi, Kína, minőség, CE, haladó, vásárlás, ár

Kérdés küldése

Kapcsolódó termékek