NINGBO AUMAX PLASTIC MACHINERY CO., LTD. egy high-tech vállalkozás található Ningbo, Kína. Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk a műanyag újrahasznosító gép és a műanyag fröccsöntőgép segédberendezéseinek kutatás -fejlesztés és gyártás területén. Ragaszkodjon az üzleti koncepcióhoz, amely szerint "az ügyfelet kell központnak tekinteni, és az ügyféllel együtt fejleszteni", mindig kiváló termékeket és legjobb szolgáltatásokat nyújtunk az ügynökségek és az ügyfelek számára szerte a világon.

A több mint 20 éves fejlesztés során az Aumax teljes körű kiegészítő berendezésekkel rendelkezik, amelyeket széles körben alkalmaznak a műanyagfeldolgozásban, a műanyag formázásban és a műanyag -újrahasznosításban. Termékeink közé tartoznak a műanyag aprítógépek, granulátorok, műanyag aprítógépek, ipari vízhűtő, garatszárító, vákuum automatikus betöltő, műanyag keverőgép, penészhőmérséklet -szabályozó, térfogatadagoló, gravimetrikus keverők, méhsejt -párátlanító stb.

Használja ki az Aumax globális stratégiájának előnyeit és a nemzetközi piacok feltárására tett erőfeszítéseket, az Aumax által gyártott műanyag gépek és segédberendezések nagyon népszerűek a világ minden tájáról érkező képviselők és ügyfelek körében.

A kínai belföldi piac kivételével gépeinket Európa, Dél- és Észak-Amerika, Afrika és Közép-Kelet országai, például Olaszország, Anglia, Spanyolország, Németország, Lengyelország, Oroszország, USA, Kanada, Brazília, Argentína, Mexikó, Kolumbia, Szaúd -Arábia, Törökország, Dél -Afrika, Egyiptom, Algéria stb.

Az energetikai tudomány és technológia rohamos fejlődésével a műanyagokat (kiváló teljesítményével) mindig használni fogják az élet minden területén és iparágában. Ebben az esetben az Aumax folyamatosan fejleszti és innoválja a fejlett technológiát és a globális műanyagipar számára kiemelkedő megoldásokat.