Euro típusú tároló színkeverő

Az Aumax AMX-L sorozatú Euro típusú tároló színkeverő por és szemcsés keverő. Jellemzői az egyszerű szerkezet, könnyű kezelés, kényelmes karbantartás és tisztítás, gyors sebesség és jó keverési hatás. Főleg műanyag keveréshez és keveréshez használják. Széles körben alkalmazható: műanyag, por, kohászat, kerámia és más iparágakban is. Ideális keverőberendezés. Jelenleg három modell létezik, amelyek keverési kapacitása 50 ~ 150 kg, és amelyek kielégítik a vásárlók különböző igényeit.
 
 
A csavaros típusú műanyag tároló keverőgép jellemzői:
a. A keverő a hordóban rozsdamentes acélból készül. Ugyanakkor csiszolják és tisztítják. Nagy simaságú és könnyen tisztítható szennyeződés nélkül;
b. Teljes egyenletes keverés rövid idő alatt, alacsony energiafogyasztás, nagy hatékonyság;
c. A kiömlőnyílás kézi nyitólemezzel van felszerelve, amely kényelmes az etetéshez;
d. Automatikus leállító berendezéssel 0-24 órás automatikus leállításra állítható;
e. Biztonságközi védőberendezés a kezelő biztonságának biztosítására;
f. Az állvány és a törzs minden hegesztési folyamatot elfogad, és a szerkezet szilárd.

Mind a (z) Euro típusú tároló színkeverő Kínában készül, biztos lehet benne, hogy gyárunkból vásárol termékeket. Az Aumax Kína egyik Euro típusú tároló színkeverő gyártója és beszállítója. Olcsó áron vásárolhatja meg őket gyárunkból. Üzemünk fejlett szolgáltatásokat és minőségi termékeket kínál. CE tanúsítvánnyal rendelkezünk, szívesen jöjjön személyre szabott termékekre.