Vízhűtő és hűtőtorony

Az ipari vízhűtőgép a műanyag fröccsöntőgép egyik nagyon fontos kiegészítő berendezése. A vízhűtőket elsősorban a fröccsöntő forma hűtésére és a műanyag öntés ciklusidejének lerövidítésére használják. Az ipari hűtőberendezéseket fröccsöntő gépek hidraulikus rendszerének olajjának hűtésére is használják.
 
Általában a hőcserélési mód szerint az ipari vízhűtők közé tartozik a léghűtéses ipari hűtő és a vízhűtéses ipari hűtő. A léghűtéses hűtő kondenzátorát elektromos ventilátorok hűtik, míg a vízhűtéses hűtő kondenzátorát a hűtőtoronnyal kell összekötni, és vízzel kell hűteni. A kompresszor típusa alapján az ipari hűtőt fel lehet osztani görgetős típusú vízhűtőre és csavaros típusú vízhűtőre.
 
A műanyag fröccsöntő ipar kivételével az Aumax ipari vízhűtő és hűtőtorony széles körben alkalmazható számos iparágban és területen, például műanyag, elektronika, vegyi anyagok, vegyi szál, galvanizálás, élelmiszer, textil, ruházat, nyomtatás, fúvás, hólyag, gyógyszer , tartósítás, építés és gépészeti berendezések. A különböző iparágak szerint a konfiguráció A hűtőberendezés specifikációi és modelljei is eltérőek.

Mind a (z) Vízhűtő és hűtőtorony Kínában készül, biztos lehet benne, hogy gyárunkból vásárol termékeket. Az Aumax Kína egyik Vízhűtő és hűtőtorony gyártója és beszállítója. Olcsó áron vásárolhatja meg őket gyárunkból. Üzemünk fejlett szolgáltatásokat és minőségi termékeket kínál. CE tanúsítvánnyal rendelkezünk, szívesen jöjjön személyre szabott termékekre.