Léghűtéses vízhűtő

6. 

A léghűtéses ipari vízhűtőgépet széles körben használják a különböző iparágakban. Az alábbiakban bemutatjuk a vízhűtő alkalmazását a különböző iparágakban:

 

1. A műanyagiparban a műanyag feldolgozó gépek formázó formáinak hűtésére használják, ami nagymértékben javíthatja a műanyag termékek felületét. Csökkentse a műanyag termékek felületi textúráját és belső feszültségét, hogy a termék ne zsugorodjon vagy deformálódjon, megkönnyíti a műanyag termékek leszerelését, felgyorsítja a termék alakítását, és jelentősen javítja a műanyag formázógép gyártási hatékonyságát.

 

2. Galvanizálóipar A galvanizálóipar oxidációs, elektroforézis iparában a hűtőszekrények segítenek stabilizálni a fém- és nemfémionokat, így a fémionok gyorsan kötődnek a galvanizált alkatrészekhez, oxid alkatrészekhez és elektroforetikus alkatrészekhez, ami nemcsak növeli a sűrűséget és a simaságot, hanem galvanizálás csökkentése A galvanizálás során keletkező hő nagyban befolyásolja a galvanizált késztermék szilárdságát, egyenletességét, síkosságát és felületét.

 

3. A lézeriparban a léghűtéses vízhűtőt lézerfeldolgozó berendezésekben, például lézerjelölő gépekben, lézergravírozó gépekben, lézerhegesztő gépekben, lézernyomtatókban, lézervágó gépekben stb. Pontosan szabályozni lehet a lézerberendezéseket, ezáltal biztosítva a lézerberendezés normális működését.

 

4. Ultrahangos tisztítógép Az ultrahangos tisztítás hivatalosan a folyadékban lévő buborékok kitörése által generált lökéshullámot használja a munkadarab belső és külső felületének tisztítására és mosására.

 

5. Az élelmiszeriparban az ipari vízhűtő gépet nagy sebességű hűtésre használják az élelmiszer-feldolgozás után, hogy alkalmazkodjanak a csomagolási követelményekhez, valamint az erjesztett élelmiszerek hőmérsékletének szabályozásához.

 

Bevonatipar

A. Vákuumbevonat A középfrekvenciás vákuumbevonó gépnek általában a hűtőgépet kell kísérnie a bevonógép hűtőberendezéseként (főként hengeres célpontként). A középfrekvenciás berendezéseknek nagyfrekvenciájuk és nagy rezgésük miatt hűtővizet kell hozzáadniuk.

B. Óra alkatrészek, ékszerek, ékszerek, kézműves kiegészítők, műanyag termékek, szaniterek, zárak, lámpák, étkészletek, különféle fogantyúk, ion bevonatú felületkezelése.

 

7. Elektronikai termékek Az áramköri lap gyártási folyamata során hő keletkezik, amikor a csatlakoztatott rézlemez felületén lévő réz korrodálódik, ami növeli a korróziós medence hőmérsékletét és befolyásolja az áramköri lap minőségét. Az ipari hűtőszekrények védik a korróziós medence hőmérsékletét.

 

8. Üvegipar Általában az üveget magas hőmérsékleten melegítik, majd gyorsan lehűtik. A hűtővíz hőmérséklete nem lehet túl magas, különben befolyásolja a temperálás minőségét. Az ipari hűtőberendezéseket hűtővízellátásra használják, és a termék minőségét biztosító környezet nem befolyásolja a víz hőmérsékletét.

Mind a (z) Léghűtéses vízhűtő Kínában készül, biztos lehet benne, hogy gyárunkból vásárol termékeket. Az Aumax Kína egyik Léghűtéses vízhűtő gyártója és beszállítója. Olcsó áron vásárolhatja meg őket gyárunkból. Üzemünk fejlett szolgáltatásokat és minőségi termékeket kínál. CE tanúsítvánnyal rendelkezünk, szívesen jöjjön személyre szabott termékekre.