Erőteljes műanyag zúzó

Az Aumax AMG sorozat szabványos, erőteljes műanyag granulátor- és aprítógépei a legforróbb eladású és leggazdaságosabb műanyag -újrahasznosító gépek termékeink között. Ez a sorozatú műanyag aprítógép alkalmas minden műanyag összetörésére.

 

Háromféle forgó pengeszerkezettel rendelkezünk ehhez a sorozatú nagy teljesítményű műanyag aprítógéphez, beleértve a szabványos V alakú, opcionális lapos típusú és karom típusú rotorlapát-szerkezeteket a különböző méretű, formájú és vastagságú műanyagokhoz.

 

Az AMG sorozatú műanyag granulálógép motor teljesítménye 5,5 kW (7,5 LE) és 30 kW (40 LE) között változik, beleértve a tényleges késszélességet 300 mm, 400 mm, 500 mm, 600 mm, 700 mm és 800 mm. A forgórész tengely forgó átmérője 260 mm, 360 mm és 460 mm a különböző anyagméretekhez és méretekhez.

 

Az Aumax által gyártott műanyag újrahasznosító törőgép nagy vastagságú fémlemezeket fogad el a gépvázhoz, az őrlőkamrához és az adagolótartályhoz. Használunk világszerte legnépszerűbb elektromos alkatrészeket, motorokat, csapágyakat és így tovább.

Mind a (z) Erőteljes műanyag zúzó Kínában készül, biztos lehet benne, hogy gyárunkból vásárol termékeket. Az Aumax Kína egyik Erőteljes műanyag zúzó gyártója és beszállítója. Olcsó áron vásárolhatja meg őket gyárunkból. Üzemünk fejlett szolgáltatásokat és minőségi termékeket kínál. CE tanúsítvánnyal rendelkezünk, szívesen jöjjön személyre szabott termékekre.