Penészhőmérséklet -szabályozó (víz típusa)

Penészhőmérséklet -szabályozó (víz típusa)

Az AMTC-W sorozatú penészhőmérséklet-szabályozót (víztípus) főleg a műanyag fröccsöntő forma melegítésére és állandó hőmérsékletének biztosítására használják. A penészhőmérséklet -szabályozót eredetileg a fröccsöntő formák hőmérséklet -szabályozó iparában használták. Később a gépipar fejlődésével az alkalmazás egyre szélesebb körűvé vált. Most a penészhőmérséklet -szabályozókat általában vízhőmérséklet -szabályozókra és olajhőmérséklet -szabályozókra osztják, és a hőmérséklet -szabályozás pontossága elérheti a ± 0,1 ° -ot. A penészhőmérsékletű gépek két típusra oszthatók, az egyik a vízközeg formázógép, amelyet vízhőmérsékletű gépnek vagy vízforgató fűtőgépnek is neveznek. Az egyik egy öntőforma hőmérséklet -szabályozó hőátadó olajközeggel, amely jobb, mint egy olajhőmérséklet -szabályozó vagy egy olajkeringető hőmérséklet -szabályozó.

Termék leírás

Penészhőmérséklet -szabályozó (víz típusa)


1. Penészhőmérséklet -szabályozó (víztípus) Bevezetés


Az AMTC-W sorozatú víztípusú öntőformák hőmérséklet-szabályozóit főleg a műanyag fröccsöntő forma melegítésére és állandó hőmérsékletének biztosítására használják. A penészhőmérséklet -szabályozót eredetileg a fröccsöntő formák hőmérséklet -szabályozó iparában használták. Később a gépipar fejlődésével az alkalmazás egyre szélesebb körűvé vált. Most a penészhőmérséklet -szabályozókat általában vízhőmérséklet -szabályozókra és olajhőmérséklet -szabályozókra osztják, és a hőmérséklet -szabályozás pontossága elérheti a ± 0,1 ° -ot. A penészhőmérsékletű gépek két típusra oszthatók, az egyik a vízközeg formázógép, amelyet vízhőmérsékletű gépnek vagy vízforgató fűtőgépnek is neveznek. Az egyik egy öntőforma hőmérséklet -szabályozó hőátadó olajközeggel, amely jobb, mint egy olajhőmérséklet -szabályozó vagy egy olajkeringető hőmérséklet -szabályozó.

 

2. Az öntött hőmérséklet -szabályozó (víz típusa) paraméter (specifikációk)


Fűtés típusa

Fűtés típusa

Víz típusa

Egy egység

Kettő az egyben egység

Modell

AMTC-6-W

AMTC-9-W

AMTC-12-W

AMTC-6-WD

AMTC-9-WD

AMTC-12-WD

Maximum Temp.

120â „ƒ

120â „ƒ

Hűtési módszer

Közvetlen hűtés

Fűtő teljesítmény

KW

6

9

12

6x2 db

9x2 db

12x2 db

Szivattyú teljesítmény

KW

0.37

0.75

1.5

0,37x2 db

0,75x2 db

1,5x2 db

Max. Áramlási sebesség

L/perc

35

60

90

35x2

60x2

90x2

Max. Nyomás

Rúd

3

4.5

4.5

3

4.5

4.5

Csatlakozó mérete

Hüvelyk

3/8 ”(2x2)

3/8 ”(2x2)

3/8 ”(4x2)

3/8 ”(4x2)

3/8 ”(4x2)

3/8 ”(8x2)

Súly

kg

60

70

90

100

120

150

L

mm

900

900

1000

1000

1000

1150

W

mm

315

315

350

370

370

450

H

mm

700

700

800

800

800

900

 

Elnézést, ha nem veszi tudomásul, ha a termékek egyes specifikációi megváltoznak.

Megjegyzés

1 "W" W "egy típusú vízi egységet jelent," WD "pedig víz típusú kettős egységeket (2 az 1-ben típus).

2ï ‰ A szabványos tápegység 3Ø 380V 50Hz. Más tápegység is rendelkezésre áll.

 

3. Penészhőmérséklet -szabályozó (víz típus) Jellemzők és alkalmazás


1) Az öntőforma hőmérsékleti gép kiváló minőségű vízszivattyúkat, fűtőberendezéseket, mikroszámítógép-vezérlőket és Európából és az Egyesült Államokból importált elektromos egységeket alkalmaz, kiváló teljesítménnyel, csendességgel, energiatakarékossággal, alacsony energiafogyasztással és magas hőmérséklet-szabályozási pontossággal.

2) Minden rozsdamentes acél anyag, korróziógátló, tartós, biztonságos és megbízható.

3) A teljesítmény biztonságos és megbízható. magas fokú automatizálás. Kompakt szerkezet, gyönyörű megjelenés és könnyen használható. Jó energiatakarékos hatékonyság, energiatakarékos és tartós, hosszú élettartam.

4) Kis méretű és kis területet foglal el. Telepíthető a hőt használó berendezések közelébe. A működéshez nincs szükség kazánház vagy speciális személy felállítására. Csökkentheti a berendezések beruházási és üzemeltetési költségeit, és gyorsan megtérül.

5)A fűtés egyenletes és lágy, a hőmérséklet-beállítás PID önbehangoló intelligens vezérlést alkalmaz, a legmagasabb hőmérséklet-szabályozás 120 ° ", és a hőmérséklet-szabályozás pontossága magas-± 1", ami megfelel a magas folyamat szigorú követelményeinek szabványoknak.

 

4. Penészhőmérséklet -szabályozó (víztípus) minősítés


Az Aumax Plast már több mint 15 éve a műanyag újrahasznosító gépek és a fröccsöntőgép, a fúvóformázó gép és a műanyag extrudáló vezeték kutatására és fejlesztésére, valamint gyártására összpontosít.

 

Különféle hazai és külföldi tanúsítványokat szereztünk be, mint például IS09001, ISO14001, CE, stb., Amelyek teljes mértékben bizonyítják, hogy termékeink teljes mértékben megfelelnek a nemzetközi szabványoknak, és garantált a termékek minősége.


 

5. Szállítás, szállítás és kiszolgálás


Általában a műanyag gépeink szállítási ideje 10-20 nap a megrendelés visszaigazolása és az előleg befizetése után. A víz típusú öntőforma hőmérséklet -szabályozó gépek rétegelt lemezből vannak csomagolva. Általában nagy gépeket szállítunk LCL vagy FCL óceáni hajózással. Néha az ügyfeleknek sürgősen gépre van szükségük, légi úton vagy expresszen szállítjuk a gépet.


 

 

6. GYIK


1. K: Mi a MOQ?

V: A MOQ 1 készlet minden termékre.

 

2. K: Hol van a betöltő kikötő?

V: A gyár legközelebbi kikötője Ningbo, Kína kikötője, valamint gépet küldhetünk Yiwu, Sanghaj, Guangdong vagy bármely más kínai városba.

 

3. K: Mik a fizetési feltételek?

V: A kedvezményes fizetési határidő T/T, míg más fizetési feltételek alkuképesek.

 

4. K: Mik a szállítási feltételek?

V: FOB, CFR, CIF, EXW és DDU elfogadjuk. Kiválaszthatja az Ön számára legkényelmesebb és költséghatékonyabb feltételeket.

 

5. K: Hogyan végzi el gyára a minőség -ellenőrzést?

V: Erőteljes K + F csapatok és professzionális QC osztály gondoskodik minden részletről a tervezés, a feldolgozás, az összeszerelés, a tesztelés és a csomagolás során.

 

6. K: Tud szállítani OEM és testreszabott termékeket?

V: Igen, OEM / ODM szolgáltatást tudunk biztosítani. Mérnökeink gazdag tapasztalattal rendelkeznek a műanyag segédberendezések tervezésében és gyártásában. Különleges termékeket tudunk szállítani elképzelései és rajzai szerint.

 

7. K: Mi a helyzet a jótállási feltételekkel?

V: Egy év garanciát vállalunk minden termékünkre. A garancia időtartama alatt, ha a gép alkatrészei minőség miatt sérültek, az új alkatrészeket futárral azonnal díjmentesen elküldjük. Emellett 24 órás online szolgáltatást és technikai támogatást biztosítunk.

 

 


Hot Tags: Penészhőmérséklet -szabályozó (víztípus), gyártók, beszállítók, gyári, egyedi, Kína, minőség, CE, haladó, vásárlás, ár

Kérdés küldése

Kapcsolódó termékek