Önálló vákuum automatikus betöltő

A teljesen automatikus, kisméretű, integrált vákuumtartályos AML-300G és AML-400G szívógépeket széles körben használják a fröccsöntő gépek nyersanyagszállító iparában. Kényelmes telepítéssel, egyszerű kezelhetőséggel, erős távolsági szállítókapacitással, stabil gyártással, megbízható működéssel és működéssel rendelkeznek, és teljes kiegészítő berendezéseket érnek el az automatizált gyártáshoz: Az önálló vákuum automatikus betöltő gépet műanyag adagológépnek, műanyag szívó adagológépnek is nevezik , műanyag adagológép, garatrakodó stb. Rövid anyagokhoz alkalmas. Ha az anyag túl hosszú, könnyen tekerhető a tengely körül, és nem használható. A szívótölcsér -rakodógép a darálóval együtt használható. Használat esetén a törőgép gongjának alsó lyukának mérete a használati helyzetnek megfelelően megfelelően beállítható, hogy megfeleljen a szívógép szállítónyílásának. A vákuumszívó automatikus rakodógép két típusra osztható: közvetlen szívógépre és osztott szívógépre. Az egyetlen szívógép szénkefés motort alkalmaz. A szénkefe könnyen viselhető, nem javítható, és csak egészében cserélhető. Az osztott szívógép indukciós motort alkalmaz, még ha sérült is, akkor javítható. Funkció A szívógépet széles körben használják a fröccsöntéshez használt nyersanyagok szállításában, és automatikusan adagolhatja az anyagokat a fröccsöntő géphez. Ha nincs anyag a fröccsöntő gép csövében, a szívógép jelzést ad. A szívógép a levegőelvonás elvét használja a műanyag nyersanyagok szállítására a fröccsöntő gép hordójába. Amikor az anyag eléri egy bizonyos szintet, a szívógép leáll, és újra szállítható, ha az anyag nem elegendő.
 
A kis kombinált integrált vákuumtartályos rakodógép egyfajta szívó adagológép. Az AML-300G automata vákuumszívó garat rakodógép jellemzői: Rozsdamentes acél tartály, annak biztosítása érdekében, hogy a nyersanyagok ne szennyeződjenek, ami alkalmas a fröccsöntő gép adagolónyílásának közvetlen telepítésére. Mindegyik csuklós garatfedéllel van ellátva, és ruhaszűrővel, valamint automatikus permettisztító és porleválasztó funkcióval rendelkezik. Az egész sorozat kézi vezérlésű kapcsolókkal van felszerelve. Az AML-400G motor fordított porleválasztó funkcióval, opcionális AMPV kétanyag-arányos szeleppel, opcionális hangjelzővel vagy figyelmeztető lámpával van felszerelve.
 
 

Mind a (z) Önálló vákuum automatikus betöltő Kínában készül, biztos lehet benne, hogy gyárunkból vásárol termékeket. Az Aumax Kína egyik Önálló vákuum automatikus betöltő gyártója és beszállítója. Olcsó áron vásárolhatja meg őket gyárunkból. Üzemünk fejlett szolgáltatásokat és minőségi termékeket kínál. CE tanúsítvánnyal rendelkezünk, szívesen jöjjön személyre szabott termékekre.