Anyagarányos szelep

a. Beautiful appearance, convenient installation, simple operation

b. The unique valve body design makes the transportation of materials more smooth;

c. The solenoid valve and cylinder have stable performance to ensure accurate mixing ratio;

d. 

Az Aumax AMPV sorozat két anyagú arányos szelepe bizonyos arányban szabályozhatja az új és a zúzott anyagok szállítási működését, hogy elérje az arányos keverés és továbbítás funkcióját. A gép előnye az alacsony költség, a nagy pontosság és az egyszerű telepítés. Közvetlenül a szívógépre vagy a csővezetékre szerelhető.

 

A kétanyag-arányos szelep jellemzői:

A zúzott anyagot azonnal újrahasznosítják és felhasználják, ami csökkentheti a költségeket.

 

A kétanyag-arányos szelepet a vákuumtartály-rakodó illesztésére használják, hogy arányosan összekeverjék az új anyagot és a zúzott anyagot, majd műanyag befecskendező gépbe küldjék. Az arányos szelep beállíthatja az új és gyengébb anyagok betöltési idejét. Az arányos szelep fő jellemzője az integrált kialakítás, amely egyszerűen telepíthető és könnyen kezelhető.

 

A kétanyag-arányos szelep mellékelt tartozékai közvetlenül felszerelhetők a vákuum-automatikus betöltő adagolócsövére. Nem csak könnyen telepíthető és nem foglal helyet, de a gép a fröccsöntőgép mellé is felszerelhető, szilárd darabbal az egyszerű kezelés érdekében.

Mind a (z) Anyagarányos szelep Kínában készül, biztos lehet benne, hogy gyárunkból vásárol termékeket. Az Aumax Kína egyik Anyagarányos szelep gyártója és beszállítója. Olcsó áron vásárolhatja meg őket gyárunkból. Üzemünk fejlett szolgáltatásokat és minőségi termékeket kínál. CE tanúsítvánnyal rendelkezünk, szívesen jöjjön személyre szabott termékekre.