Műanyag keverő és adagoló egység

A műanyag formázó, feldolgozó és újrafeldolgozó iparágakban a legtöbb gyártónak különböző szűz anyagokat, újrahasznosított anyagokat, mesterkeverék -részecskéket, porokat és egyéb adalékanyagokat kell összekevernie. Aumax műanyag keverőgépet, gravimetrikus keverőgépeket, térfogatadagoló gépet és anyagarányos szelepeket használnak különböző anyagok és adalékanyagok keverésére és keverésére.
 
Az Aumax Plast egy professzionális műanyag keverőgép és adagolóegység -rendszer gyártója. A leggazdaságosabb műanyag keverő megoldásokat és nagy teljesítményű műanyag színkeverőt, mesterkeverék adagológépet és gravimetrikus keverőgépet tudunk szállítani.
 
 
A műanyag színkeverő, a gravimetrikus keverő és a mesterkeverék -adagoló gép minden olyan része, amelynek hozzá kell érnie a műanyaghoz, a mesterkeverékhez vagy más adalékokhoz, rozsdamentes acélból készült, hogy az anyagot és az adalékanyagokat távol tartsa a szennyeződéstől. Az Aumax műanyag keverő- és adagolóegységek összes elektromos alkatrésze világszínvonalú márka, hosszú élettartammal.

Mind a (z) Műanyag keverő és adagoló egység Kínában készül, biztos lehet benne, hogy gyárunkból vásárol termékeket. Az Aumax Kína egyik Műanyag keverő és adagoló egység gyártója és beszállítója. Olcsó áron vásárolhatja meg őket gyárunkból. Üzemünk fejlett szolgáltatásokat és minőségi termékeket kínál. CE tanúsítvánnyal rendelkezünk, szívesen jöjjön személyre szabott termékekre.