Műanyag csövek és raklapok zúzói

A Ningbo Aumax Plastic Machinery Co., Ltd.is professzionális gyártója a műanyag csövek és raklapok törőgépének Kínából. Az Aumax műanyag csövek újrahasznosító törőgépét különféle műanyag csövek, például PVC csövek, PP / PE csövek, hullámosított HDPE csövek és UPVC csövek újrahasznosítására tervezték. PPR csövek és így tovább.

 

Az Aumax műanyag raklap -újrahasznosító törőgépet speciálisan a fröccsöntő vagy fúvógépekkel készített különböző típusú műanyag PP és PE ​​raklapok újrahasznosítására tervezték. A nagy teljesítményű motor és a zúzókamra különleges szerkezete nagyon rövid idő alatt képes összetörni a nagy műanyag raklapot.

 

A műanyag csövek újrahasznosító granulátora és a műanyag raklap -újrahasznosító törőgép optimális szerkezetet alkalmaz az adagoló garat számára a nagy adagolási és zúzási kapacitás érdekében. A gép nagy hatékonyságú fúvószalaggal és ciklonrendszerrel van felszerelve az újrahasznosított részecskék gyors csomagolásához.

Mind a (z) Műanyag csövek és raklapok zúzói Kínában készül, biztos lehet benne, hogy gyárunkból vásárol termékeket. Az Aumax Kína egyik Műanyag csövek és raklapok zúzói gyártója és beszállítója. Olcsó áron vásárolhatja meg őket gyárunkból. Üzemünk fejlett szolgáltatásokat és minőségi termékeket kínál. CE tanúsítvánnyal rendelkezünk, szívesen jöjjön személyre szabott termékekre.