Lassú műanyag granulátor

Lassú műanyag granulátor

Lassú sebességű műanyag granulátor: A fröccsöntés során előállított fúvóka -anyagot azonnal összetörik, megszárítják, kivesszük a porból, és összekeverjük az új anyaggal az újrahasznosításhoz. Kerülje a műanyag szilárdságának, feszültségének, színének és fényességének fizikai tulajdonságainak károsodását a fúvóka anyagának oxidációja és nedvesedése miatt, így javítható a képződött termék minősége. Ez csökkentheti a nyersanyagok hulladékát és veszteségét, a munkaerőt, a kezelést, a raktározást és a műanyag anyagok beszerzését, és csökkentheti a költségeket.

Termék leírás

Lassú műanyag granulátor1. Lassú sebességű műanyag granulátor Bevezetés


A fröccsöntés során keletkező fúvóka -anyagot azonnal összezúzzák, megszárítják, kivételekor porból szitálják, és az új anyaggal összekeverik az újrahasznosításhoz. Kerülje a műanyag szilárdságának, feszültségének, színének és fényességének fizikai tulajdonságainak károsodását a fúvóka anyagának oxidációja és nedvesedése miatt, így javítható a képződött termék minősége. Ez csökkentheti a nyersanyagok hulladékát és veszteségét, a munkaerőt, a kezelést, a raktározást és a műanyag vásárlást, valamint csökkentheti a költségeket.

Az AMG-E sorozat lassú műanyag granulálógépeit a műanyag fröccsöntő gép mellé szereljük, hogy megcsiszoljuk az öntőforma kifutó anyagot és a hibás termékeket. A gép fúvóval és ciklonrendszerrel van felszerelve, hogy az aprított anyagokat azonnal befecskendező gépbe szállítsa.

 

2. Lassú sebességű műanyag granulátor paraméter (specifikációk)


Modell

AMG-300E

AMG-400E

AMG-500E

Erő

kw

1.5

2.2

2.2

A rotor sebessége

fordulat

36

36

36

Karom pengék

db

2

3

4

Fogpengék

db

3

4

5

Rögzített pengék

db

7

9

11

Vágószoba mérete

mm

275x300

275x415

275x525

Kimenet

kg/h

10 ~ 20

20 ~ 30

30 ~ 50

Zaj

dB (A)

60 ~ 75

60 ~ 75

60 ~ 75

Fúvószállító

 

Beleértve

Ciklon a gyors újrahasznosításhoz

 

Beleértve

Arányos szelep

 

Választható

Kézi doboz

 

Választható

Súly

kg

360

420

460

Méretek:

L

mm

970

1120

1230

W

mm

620

620

620

H

mm

1400

1500

1500


Elnézést, ha nem veszi tudomásul, ha a termékek egyes specifikációi megváltoznak.

Megjegyzés

1) A maximális zúzási teljesítmény az anyag minőségétől és az adagolási gyakoriságtól függ.

2) Az AMG-E sorozatú kis sebességű műanyag granulátor képernyő nélküli típus, a gép szitaháló nélkül van.

3) A futási zaj a különféle aprítási anyagoktól függ.

4 • A szabványos tápegység 3Ø 380V 50Hz. Más tápegység is rendelkezésre áll.


3. Lassú műanyag granulátor jellemzői és alkalmazása1) A lassú, képernyő nélküli műanyag granulátor alacsony asztali granulálással működik.

2) Az őrlőkamrát öntéssel alakítják ki, amely kopásálló és tartós.

3) A lengéscsillapító acéllemez és a hangszigetelő kialakítás jelentősen csökkenti a zajt.

4) A vágó fogaskerék -horogvágókat alkalmaz, az aprított részecskék egyenletesek és szinte nincs por, ami kényelmes az anyagok azonnali újrafelhasználásához. Különösen alkalmas különféle kemény műanyag rudak zúzására és regenerálására.

5) Nagy figyelmet fordítanak a biztonságra, és határoló kapcsolókat helyeznek el a nyílásokban és más helyeken.

6) Kényelmes tisztítási módszer, a gép szabad kinyitása, sűrített levegős tisztítónyílással.

 

 

4. Lassú műanyag granulátor részletek


Az AMG-E sorozat lassú, képernyőmentes képernyője a préselt műanyag granulátor mellett a fröccsöntő gép mellé kerül, hogy összetörje és újrahasznosítsa a fúvóka műanyag anyagát, ami jelentősen csökkenti a gyártási költségeket. Ezzel egyidejűleg a fúvóka anyagát és a megmaradt anyagot újrahasznosítják a környezetvédelem érdekében; ha az újrahasznosító berendezés robotművelettel van felszerelve, akkor nem szükséges kézi működtetés, miközben megtakarítják a munkaerőt. A gépoldali közepes sebességű aprító alkalmas különféle műanyagok, köztük műanyaghulladékok, újrahasznosított anyagok és félkész termékek zúzására és újrafelhasználására. Alkalmas különféle lágy és kemény lemez műanyagokhoz, például lágy klórhoz, polikarbonáthoz, nejlonhoz, ABS-hez stb., Ág alakú, hálós műanyaghoz. A gép kompakt szerkezetű, gyönyörű megjelenésű és könnyen kezelhető. A forgó kés optimalizált kialakítása minimalizálja az energiafogyasztást és növeli a vágási hatékonyságot.

 

5. Lassú műanyag granulátor minősítés


Az Aumax Plast már több mint 15 éve a műanyag újrahasznosító gépek és a fröccsöntőgép, a fúvóformázó gép és a műanyag extrudáló vezeték kutatására és fejlesztésére, valamint gyártására összpontosít.

Különféle hazai és külföldi tanúsítványokat szereztünk be, mint például IS09001, ISO14001, CE, stb., Amelyek teljes mértékben bizonyítják, hogy termékeink teljes mértékben megfelelnek a nemzetközi szabványoknak, és garantált a termékek minősége.


 

6. Szállítás, szállítás és kiszolgálás


Általában a műanyag gépeink szállítási ideje 10-20 nap a megrendelés visszaigazolása és az előleg befizetése után. A lassú műanyag granuláló gépek rétegelt lemezből vannak csomagolva. Általában nagy gépeket szállítunk LCL vagy FCL óceáni hajózással. Néha az ügyfeleknek sürgősen gépre van szükségük, légi úton vagy expresszen szállítjuk a gépet


 

7. GYIK


1. K: Mi a MOQ?

V: A MOQ 1 készlet minden termékre.

 

2. K: Hol van a betöltő port?

V: A gyár legközelebbi kikötője Ningbo, Kína kikötője, valamint gépet küldhetünk Yiwu, Sanghaj, Guangdong vagy bármely más kínai városba.

 

3. K: Mik a fizetési feltételek?

V: A kedvezményes fizetési határidő T/T, míg más fizetési feltételek alkuképesek.

 

4. K: Mik a szállítási feltételek?

V: FOB, CFR, CIF, EXW és DDU elfogadjuk. Kiválaszthatja az Ön számára legkényelmesebb és költséghatékonyabb feltételeket.

 

5. K: Hogyan végzi el gyára a minőség -ellenőrzést?

V: Erőteljes K + F csapatok és professzionális QC osztály gondoskodik minden részletről a tervezés, a feldolgozás, az összeszerelés, a tesztelés és a csomagolás során.

 

6. K: Tud szállítani OEM és testreszabott termékeket?

V: Igen, OEM / ODM szolgáltatást tudunk biztosítani. Mérnökeink gazdag tapasztalattal rendelkeznek a műanyag segédberendezések tervezésében és gyártásában. Különleges termékeket tudunk szállítani elképzelései és rajzai szerint.

 

7. K: Mi a helyzet a jótállási feltételekkel?

V: Egy év garanciát vállalunk minden termékünkre. A garancia időtartama alatt, ha a gép alkatrészei minőség miatt sérültek, az új alkatrészeket futárral azonnal díjmentesen elküldjük. Emellett 24 órás online szolgáltatást és technikai támogatást biztosítunk.

 

 


Hot Tags: Lassú sebességű műanyag granulátor, gyártók, beszállítók, gyári, egyedi, Kína, minőség, CE, haladó, vásárlás, ár

Kérdés küldése

Kapcsolódó termékek