Műanyag keverő tárolótartály

Műanyag keverő tárolótartály

Az AMX-L sorozatú Euro Storage műanyag színkeverő tartályt elsősorban műanyag és mesterkeverék-pellet és por keverésére használják. A tároló színkeverő nemcsak keverőgép, hanem tárolótartály is. A műanyag keverőtároló gép szívócsővel van felszerelve vákuumtartály -rakodóval, hogy anyagokat szállítson a garat szárítóba és fröccsöntő gépbe. A színkeverő kis méretű hajtómotorral is felszerelt, alacsony energiafogyasztással az energiatakarékosság érdekében.

Termék leírás

Műanyag keverő tárolótartály


1. Műanyag keverő tároló tartály Bevezetés


Az AMX-L sorozatú Euro Storage műanyag színkeverő tartályt elsősorban műanyag és mesterkeverék-pellet és por keverésére használják. A tároló színkeverő nemcsak keverőgép, hanem tárolótartály is. A gép szívócsővel van felszerelve vákuumtartály -rakodóval, hogy anyagokat szállítson a garat szárítóba és a fröccsöntő gépbe. A színkeverő kis méretű hajtómotorral is felszerelt, alacsony energiafogyasztással az energiatakarékosság érdekében.


2. Műanyag keverő tároló tartály paraméter (specifikációk)


Modell és specifikációk

AMX-80L

AMX-160L

AMX-260L

Erő

Kw

0.37

0.55

1.1

Keverési hordó térfogata

Liter

80

160

260

Keverési kapacitás

Kg

50

100

150

A rotor futási sebessége

FORDULAT

210

210

210

Súly

Kg

60

100

150

L

mm

770

940

1000

W

mm

660

815

880

H

mm

1130

1320

1485


Elnézést, ha nem veszi tudomásul, ha a termékek egyes specifikációi megváltoznak.

Megjegyzés A standard tápegység 3Ø 380V 50Hz. Más tápegység is rendelkezésre áll.

 

3. Műanyag keverő tároló tartály jellemzői és alkalmazása1) Minden olyan gépalkatrész, amelynek műanyaggal kell érintkeznie, rozsdamentes acélból készül, hogy megakadályozza az anyagok szennyeződését.

2) A műanyag színkeverő 24 órás időzítővel van felszerelveautomatikusan elindítja és leállítja a keverést.

3) Nagy hatékonyságú hajtómotor az anyag rövid időn belüli keveréséhez az energiatakarékosság érdekében.

4) Főkapcsolóval, biztonsági reteszelő kapcsolóval és hőrelével van felszerelve, hogy távol tartsa az embereket a sérülésektől és elkerülje a gép károsodását.

5) Szívócsővel az anyag adagolásához és kézi leeresztéssel az egyszerű tisztítás érdekében.

6) Görgőkkel a gép egyszerű telepítéséhez és mozgatásához.

 

 

4. Műanyag keverő tároló tartály minősítés


Az Aumax Plast már több mint 15 éve a műanyag újrahasznosító gépek és a fröccsöntőgép, a fúvóformázó gép és a műanyag extrudáló vezeték kutatására és fejlesztésére, valamint gyártására összpontosít.

 

Különféle hazai és külföldi tanúsítványokat szereztünk be, mint például IS09001, ISO14001, CE, stb., Amelyek teljes mértékben bizonyítják, hogy termékeink teljes mértékben megfelelnek a nemzetközi szabványoknak, és garantált a termékek minősége.


 

5. Szállítás, szállítás és kiszolgálás


Általában a műanyag gépeink szállítási ideje 10-20 nap a megrendelés visszaigazolása és az előleg befizetése után. Minden Aumax műanyag csavaros típusú műanyag színkeverő tárolótartály rétegelt lemez tokban van csomagolva. Általában nagy gépeket szállítunk LCL vagy FCL óceáni hajózással. Néha az ügyfeleknek sürgősen gépre van szükségük, légi úton vagy expresszen szállítjuk a gépet.

 

6. GYIK


1. K: Mi a MOQ?

V: A MOQ 1 készlet minden termékre.

 

2. K: Hol van a betöltő port?

V: A gyár legközelebbi kikötője Ningbo, Kína kikötője, valamint gépet küldhetünk Yiwu, Sanghaj, Guangdong vagy bármely más kínai városba.

 

3. K: Mik a fizetési feltételek?

V: A kedvezményes fizetési határidő T/T, míg más fizetési feltételek alkuképesek.

 

4. K: Mik a szállítási feltételek?

V: FOB, CFR, CIF, EXW és DDU elfogadjuk. Kiválaszthatja az Ön számára legkényelmesebb és költséghatékonyabb feltételeket.

 

5. K: Hogyan végzi el gyára a minőség -ellenőrzést?

V: Erőteljes K + F csapatok és professzionális QC osztály gondoskodik minden részletről a tervezés, a feldolgozás, az összeszerelés, a tesztelés és a csomagolás során.

 

6. K: Tud szállítani OEM és testreszabott termékeket?

V: Igen, OEM / ODM szolgáltatást tudunk biztosítani. Mérnökeink gazdag tapasztalattal rendelkeznek a műanyag segédberendezések tervezésében és gyártásában. Különleges termékeket tudunk szállítani elképzelései és rajzai szerint.

 

7. K: Mi a helyzet a jótállási feltételekkel?

V: Egy év garanciát vállalunk minden termékünkre. A garancia időtartama alatt, ha a gép alkatrészei minőség miatt sérültek, az új alkatrészeket futárral azonnal díjmentesen elküldjük. Emellett 24 órás online szolgáltatást és technikai támogatást biztosítunk.

 

 


Hot Tags: Műanyag keverő tárolótartály, gyártók, beszállítók, gyári, egyedi, Kína, minőség, CE, haladó, vásárlás, ár

Kérdés küldése

Kapcsolódó termékek