Szekrényszárító műanyaghoz

Szekrényszárító műanyaghoz

Az Aumax AMD-9P és AMD-20P műanyag szekrényszárítót elsősorban műanyag és egyéb nyersanyagok szárítására használják, különösen kis mennyiségű mintavételhez teszteléshez és kísérlethez. A szárító tálcák rozsdamentes acélból készülnek, így a nyersanyagok távol vannak a rozsda szennyeződéstől. A kamraszárító használható mezőgazdasági termékekhez (például pollen, fokhagyma és tea), valamint előmelegítéshez vagy szárításhoz elektronikus elemek, gyógyszeripar, festészet, nyomtatás, galvanizálás és más iparágak számára.

Termék leírás

Szekrényszárító műanyaghoz


1. Szekrényszárító műanyaghoz Bevezetés


Az Aumax AMD-9P és AMD-20P szekrényszárítót elsősorban műanyag és egyéb nyersanyagok szárítására használják, különösen kis mennyiségű mintavételhez teszteléshez és kísérlethez. A szárító tálcák rozsdamentes acélból készülnek, így a nyersanyagok távol vannak a rozsda szennyeződéstől. A kamraszárító használható mezőgazdasági termékekhez (például pollen, fokhagyma és tea), valamint előmelegítéshez vagy szárításhoz elektronikus elemek, gyógyszeripar, festészet, nyomtatás, galvanizálás és más iparágak számára.

 

2. Szekrényszárító műanyag paraméterekhez (specifikációk)


Modell

AMD-9P

AMD-20P

Fűtő teljesítmény

KW

4.5

9

Ventilátor teljesítmény

KW

0.37

1.5

Max. Hőfok

250

250

Tálca Menny.

Db

9

20

Kapacitás

Kg

100

200

Belső méret

mm

880x580x500

1000x970x800

Külső méret

mm

1500x780x650

1750x1210x950

Súly

kg

170

380


Elnézést, ha nem veszi tudomásul, ha a termékek egyes specifikációi megváltoznak.

Megjegyzés A standard tápegység 3Ø 380V 50Hz. Más tápegység is rendelkezésre áll.

 

3. Szekrényszárító műanyag funkciókhoz és alkalmazásokhoz

 

1) Digitális P.I.D. A hőmérsékletszabályozó biztosítja a műanyag szárító kemencék nagy pontosságú szárítási hőmérsékletét.

2) Optimalizált légkörrendszer, amely biztosítja az anyagok teljes száradását minden területen és minden sarokban.

3) A mágnesrács és a mágneses alap opcionális a vaskorpás eltávolításához a műanyagból.

4) A szárító tálcák polcai rozsdamentes acélból készültek, hogy a műanyag ne legyen szennyeződés.

5) A teljes rézkábel -fúvómotor biztosítja a stabil működést és a hosszú élettartamot.

6) Kompakt szerkezetű műanyag szekrényszárító, könnyen telepíthető és karbantartható.

 

4. Szekrényszárító műanyag minősítéshez


Az Aumax Plast már több mint 15 éve a műanyag újrahasznosító gépek és a fröccsöntőgép, a fúvóformázó gép és a műanyag extrudáló vezeték kutatására és fejlesztésére, valamint gyártására összpontosít.

 

Különféle hazai és külföldi tanúsítványokat szereztünk be, mint például IS09001, ISO14001, CE, stb., Amelyek teljes mértékben bizonyítják, hogy termékeink teljes mértékben megfelelnek a nemzetközi szabványoknak, és garantált a termékek minősége.



5. Szállítás, szállítás és kiszolgálás


Általában a műanyag gépeink szállítási ideje 10-20 nap a megrendelés visszaigazolása és az előleg befizetése után. Minden Aumax műanyag szekrényszárító és kamraszárító rétegelt lemezből készült tokban van csomagolva. Általában nagy gépeket szállítunk LCL vagy FCL óceáni hajózással. Néha az ügyfeleknek sürgősen gépre van szükségük, légi úton vagy expresszen szállítjuk a gépet.


 

6. GYIK


1. K: Mi a MOQ?

V: A MOQ 1 készlet minden termékre.

 

2. K: Hol van a betöltő port?

V: A gyár legközelebbi kikötője Ningbo, Kína kikötője, valamint gépet küldhetünk Yiwu, Sanghaj, Guangdong vagy bármely más kínai városba.

 

3. K: Mik a fizetési feltételek?

V: A kedvezményes fizetési határidő T/T, míg más fizetési feltételek alkuképesek.

 

4. K: Mik a szállítási feltételek?

V: FOB, CFR, CIF, EXW és DDU elfogadjuk. Kiválaszthatja az Ön számára legkényelmesebb és költséghatékonyabb feltételeket.

 

5. K: Hogyan végzi el gyára a minőség -ellenőrzést?

V: Erőteljes K + F csapatok és professzionális QC osztály gondoskodik minden részletről a tervezés, a feldolgozás, az összeszerelés, a tesztelés és a csomagolás során.

 

6. K: Tud szállítani OEM és testreszabott termékeket?

V: Igen, OEM / ODM szolgáltatást tudunk biztosítani. Mérnökeink gazdag tapasztalattal rendelkeznek a műanyag segédberendezések tervezésében és gyártásában. Különleges termékeket tudunk szállítani elképzelései és rajzai szerint.

 

7. K: Mi a helyzet a jótállási feltételekkel?

V: Egy év garanciát vállalunk minden termékünkre. A garancia időtartama alatt, ha a gép alkatrészei minőség miatt sérültek, az új alkatrészeket futárral azonnal díjmentesen elküldjük. Emellett 24 órás online szolgáltatást és technikai támogatást biztosítunk.

 

 


Hot Tags: Szekrényszárító műanyaghoz, Gyártók, Szállítók, Gyári, Egyedi, Kína, Minőség, CE, Haladó, Vásárlás, Ár

Kérdés küldése

Kapcsolódó termékek