Középsebességű műanyag granulátor

Középsebességű műanyag granulátor

Középsebességű műanyag granulátor: Az AMG-M sorozat közepes sebességű kis méretű műanyag granulátora egyfajta közepes sebességű műanyag aprító. A közepes sebességű daráló alkalmas a fúvókaanyag zúzására és újrafelhasználására. Könnyen kezelhető és kiváló teljesítményű; mérsékelt forgási sebességet alkalmaz, hogy a legalacsonyabb pontra csökkentse a por, zaj és szerszámkopás képességét, és különféle biztonsági védőberendezésekkel van felszerelve, amelyek megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak. Kis méret és kevesebb alapterület.

Termék leírás

Középsebességű műanyag granulátor


1. Középsebességű műanyag granulátor Bevezetés


Az AMG-M sorozat közepes sebességű kis méretű műanyag granulátora egyfajta közepes sebességű műanyag aprító. A közepes sebességű daráló alkalmas a fúvókaanyag zúzására és újrafelhasználására. Könnyen kezelhető és kiváló teljesítményű; mérsékelt forgási sebességet alkalmaz, hogy a legalacsonyabb pontra csökkentse a por, zaj és szerszámkopás képességét, és különféle biztonsági védőberendezésekkel van felszerelve, amelyek megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak. Kis méret és kevesebb alapterület.

 

2. Középsebességű műanyag granulátor paraméter (specifikációk)


Modell

AMG-190M

AMG-260M

AMG-360M

AMG-420M

Teljesítmény és motor típusa

kw

1,5 (4 pólusú)

2.2 (4 pólusú)

2,2 (6 pólusú)

3 (6 pólusú)

A rotor sebessége

fordulat

370

370

390

390

Forgó pengék

db

3

3

3

3

Rögzített pengék

db

2

2

2

2

Vágószoba mérete

mm

230x190

230x260

315x360

315x420

Szita (háló) mérete

mm

6

6

6

6

Kimenet

kg/h

60 ~ 150

80 ~ 180

150-250

200-300

Zaj

dB (A)

60 ~ 80

60 ~ 80

60 ~ 80

60 ~ 80

Fúvószállító

 

Beleértve

Ciklon a gyors újrahasznosításhoz

 

Beleértve

Arányos szelep

 

Választható

Kézi doboz

 

Választható

Súly

kg

180

200

260

310

Méretek:

L

mm

730

760

880

880

W

mm

570

610

720

780

H

mm

1220

1220

1400

1400


Elnézést, ha nem veszi tudomásul, ha a termékek egyes specifikációi megváltoznak.

Megjegyzés

1ï ¼ A maximális zúzási teljesítmény a szita átmérőjétől, az anyag minőségétől és az adagolási gyakoriságtól függ.

2) A szita hálóátmérője az ügyfelek igényei szerint elkészíthető.

3 A futási zaj a különféle aprítási anyagoktól függ.

5ï ¼ A szabványos tápegység 3Ø 380V 50Hz. Más tápegység is rendelkezésre áll.

 

3. Középsebességű műanyag granulátor jellemzői és alkalmazása1. Használjon magasan ötvözött szerszámacél pengevágókat, nyírással integrált mozgatható vágószerkezetet;

2. Az alacsony fordulatszámú forgás és az éles szögben mozgatható kés kialakítása segíti a középsebességű műanyag zúzó stabilabb és simább működését;

3. A gyűjtődobozt a közepes sebességű műanyag zúzógép zúzókamrája alá tervezték, amely hatékonyan megakadályozhatja a zúzott anyag szivárgását a jó nyírási szögből zúzás közben, alacsony ellenállással, nem könnyen elakad, és javítja a vágási hatékonyságot;

4. Az optimalizált kialakítás hatékonyan csökkentheti az aprítás során keletkező rezgést;

5. Kis sebességű porlasztás, egyenletes porított anyagrészecskék és kevesebb por;

6. Az alacsony sebességű és hangszigetelt anyagdoboz hatékonyan csökkentheti az aprítás során keletkező zajt;

7. Könnyen szétszerelhető és összeszerelhető kivitel, időt és energiát takarítva meg a karbantartáshoz;

8. A test kicsi, az alja görgőkkel van felszerelve, így könnyen mozgatható;

9. Magas biztonsági működési kialakítás, összhangban az európai biztonsági szabványokkal.

 

4. Középsebességű műanyag granulátor részletei


Az AMG-M sorozat a préselt közepes sebességű granulátor mellett alkalmas a fröccsöntő gép közelébe történő elhelyezésre és telepítésre, valamint egy újrahasznosítóval és szárítóval együtt használható egy gyors visszanyerési rendszer kialakítására. Ez a rendszer kiküszöbölheti az újrahasznosítási folyamat bonyolult közbenső összeköttetéseit, és nagymértékben elkerüli az ebből származó munkaerő és anyagok pazarlását, hogy elérje a zúzás újrahasznosítási hatását. A kisméretű műanyag palacktörőket, tartálytörőket, műanyag fóliatörőket, lemeztörőket és egyéb hibás műanyag termékeket a helyszínen újrahasznosítják, miután a fúvókás törőgépek összetörték őket. Ez a gép alacsony munkazajjal, kis helyigénnyel, alacsony energiafogyasztással rendelkezik, folyamatosan használható egész nap, és nem okoz por szennyeződést. Ez egy hatékony és környezetbarát termék, jó teljesítménnyel.

 

5. Középsebességű műanyag granulátor minősítés


Az Aumax Plast már több mint 15 éve a műanyag újrahasznosító gépek és a fröccsöntőgép, a fúvóformázó gép és a műanyag extrudáló vezeték kutatására és fejlesztésére, valamint gyártására összpontosít.

 

Különféle hazai és külföldi tanúsítványokat szereztünk be, mint például IS09001, ISO14001, CE, stb., Amelyek teljes mértékben bizonyítják, hogy termékeink teljes mértékben megfelelnek a nemzetközi szabványoknak, és garantált a termékek minősége.


 

6. Szállítás, szállítás és kiszolgálás


Általában a műanyag gépeink szállítási ideje 10-20 nap a megrendelés visszaigazolása és az előleg befizetése után. Termékeink többsége rétegelt lemezből készült dobozba van csomagolva. Az olyan kisméretű gépekhez, mint a vákuum -önrakodók, hullámosított tokban vannak csomagolva. Általában nagy gépeket szállítunk LCL vagy FCL óceáni hajózással. Néha az ügyfeleknek sürgősen gépre van szükségük, légi úton vagy expresszen szállítjuk a gépet.


 

7. GYIK


1. K: Mi a MOQ?

V: A MOQ 1 készlet minden termékre.

 

2. K: Hol van a betöltő port?

V: A gyár legközelebbi kikötője Ningbo, Kína kikötője, valamint gépet küldhetünk Yiwu, Sanghaj, Guangdong vagy bármely más kínai városba.

 

3. K: Mik a fizetési feltételek?

V: A kedvezményes fizetési határidő T/T, míg más fizetési feltételek alkuképesek.

 

4. K: Mik a szállítási feltételek?

V: FOB, CFR, CIF, EXW és DDU elfogadjuk. Kiválaszthatja az Ön számára legkényelmesebb és költséghatékonyabb feltételeket.

 

5. K: Hogyan végzi el gyára a minőség -ellenőrzést?

V: Erőteljes K + F csapatok és professzionális QC osztály gondoskodik minden részletről a tervezés, a feldolgozás, az összeszerelés, a tesztelés és a csomagolás során.

 

6. K: Tud szállítani OEM és testreszabott termékeket?

V: Igen, OEM / ODM szolgáltatást tudunk biztosítani. Mérnökeink gazdag tapasztalattal rendelkeznek a műanyag segédberendezések tervezésében és gyártásában. Különleges termékeket tudunk szállítani elképzelései és rajzai szerint.

 

7. K: Mi a helyzet a jótállási feltételekkel?

V: Egy év garanciát vállalunk minden termékünkre. A garancia időtartama alatt, ha a gép alkatrészei minőség miatt sérültek, az új alkatrészeket futárral azonnal díjmentesen elküldjük. Emellett 24 órás online szolgáltatást és technikai támogatást biztosítunk.

 

 


Hot Tags: Középsebességű műanyag granulátor, Gyártók, Szállítók, Gyár, Egyedi, Kína, Minőség, CE, Haladó, Vásárlás, Ár

Kérdés küldése

Kapcsolódó termékek