Kis sebességű műanyag granultor

Kis sebességű műanyag granultor

Az AMG-L sorozatú alacsony fordulatszámú műanyag granultor gépeket műanyag fröccsöntő gép mellé szerelték fel, hogy megcsiszolják a penészgörgő hulladék anyagát és a hibás termékeket. A gép fúvóval és ciklonrendszerrel van felszerelve, hogy az aprított anyagokat azonnal befecskendező gépbe szállítsa.

Termék leírás

Kis sebességű műanyag granultor1. Kis sebességű műanyag granultor Bevezetés


Az AMG-L sorozatú kissebességű műanyag granulálógépeket műanyag fröccsöntő gép mellé szereljük, hogy őröljük a penészfutó sprue hulladék anyagát és hibás termékeit. A gép fúvóval és ciklonrendszerrel van felszerelve, hogy az aprított anyagokat azonnal befecskendező gépbe szállítsa.

 

2. Kis sebességű műanyag granultor paraméter (specifikációk)


Modell

AMG-300L

AMG-350L

AMG-400L

AMG-500L

Erő

kw

1.5

3

3

4

A rotor sebessége

fordulat

150

150

150

150

Forgó pengék

db

30

36

42

54

Rögzített pengék

db

2

2

4

4

Vágószoba mérete

mm

270x300

295x350

295x400

340x510

Szita (háló) mérete

mm

6

6

6

6

Kimenet

kg/h

50 ~ 100

80 ~ 150

100 ~ 200

150-260

Zaj

dB (A)

60 ~ 75

60 ~ 75

60 ~ 75

60 ~ 75

Fúvószállító

 

Beleértve

Ciklon a gyors újrahasznosításhoz

 

Beleértve

Arányos szelep

 

Választható

Kézi doboz

 

Választható

Súly

kg

230

280

320

380

Méretek:

L

mm

870

990

1080

1160

W

mm

695

720

720

800

H

mm

1455

1495

1495

1630


Elnézést, ha nem veszi tudomásul, ha a termékek egyes specifikációi megváltoznak.

Megjegyzés

A C típusú karmos forgó pengék standard típusúak.

2 A maximális zúzási teljesítmény a szita átmérőjétől, az anyag minőségétől és az adagolási gyakoriságtól függ.

3) A szita hálóátmérője az ügyfelek igényei szerint elkészíthető.

4 • A futó zaj a különféle aprítási anyagoktól függ.

5ï ¼ A szabványos tápegység 3Ø 380V 50Hz. Más tápegység is rendelkezésre áll.


3. Kis sebességű műanyag Granultor Jellemzők és alkalmazás1. Fúvóka -zúzó és újrahasznosító gépsorozat, amelyet kifejezetten a műanyag formázási folyamat során keletkező hulladékok és kapuk zúzására és újrahasznosítására terveztek;

2. Az összetörni kívánt anyagot az adagoló garaton keresztül táplálják. A különböző zúzott anyagok szerint számos etetőgarat közül lehet választani;

3. Különböző felhasználásoknak megfelelően a fúvóka -zúzó és újrahasznosító gépsorozatok is számos opcióval rendelkeznek az opcionális telepítés módjában. Választhatja az azonnali visszanyerési módot egy újrahasznosító rendszerrel ellátott fúvóbetáplálással, vagy választhat szívótartályt és zsákolást. Az interfész és a változatos illesztési módszerek használata miatt az alacsony fordulatszámú törőgépek nagyon széles körű felhasználást tesznek lehetővé, és különböző online zúzási megoldásokat kínálnak az ügyfelek számára;

4. A fúvóka-zúzó és újrafeldolgozó gép egyesíti az általános közepes sebességű törőgépek közös előnyeit, például az alacsony zajszintet és a kevesebb port, valamint a jobb teljesítményt, például a kifejezetten hulladékok és kapuk zúzására tervezett vágókat. A rotor, a gyors szétszerelési módszer, a kis csendes közepes sebességű semleges PP műanyag daráló humanizálását testesíti meg;

5. A gép reduktoros átviteli módot alkalmaz, és a nyomatékot hozzáadják, a gép bármikor elindítható, még akkor is, ha törött anyagok maradnak a zúzóüregben, a gép könnyen elindítható.

 

4. Kis sebességű műanyag granultor részletek


Az AMG-L sorozat a préselt kis sebességű granulátor mellett a fröccsöntő gép mellé kerül, hogy összetörje és újrahasznosítsa a fúvóka műanyagot, ami nagymértékben csökkenti a gyártási költségeket. Ezzel egyidejűleg a fúvóka anyagát és a megmaradt anyagot újrahasznosítják a környezetvédelem érdekében; ha az újrahasznosító berendezés robotművelettel van felszerelve, akkor nem szükséges kézi működtetés, miközben megtakarítják a munkaerőt. A gépoldali közepes sebességű aprító alkalmas különféle műanyagok, köztük műanyaghulladékok, újrahasznosított anyagok és félkész termékek zúzására és újrafelhasználására. Alkalmas különféle lágy és kemény lemez műanyagokhoz, például lágy klórhoz, polikarbonáthoz, nejlonhoz, ABS-hez stb., Ág alakú, hálós műanyaghoz. A gép kompakt szerkezetű, gyönyörű megjelenésű és könnyen kezelhető. A forgó kés optimalizált kialakítása minimalizálja az energiafogyasztást és növeli a vágási hatékonyságot.

 

5. Kis sebességű műanyag Granultor képesítés


Az Aumax Plast már több mint 15 éve a műanyag újrahasznosító gépek és a fröccsöntőgép, a fúvóformázó gép és a műanyag extrudáló vezeték kutatására és fejlesztésére, valamint gyártására összpontosít.

 

Különféle hazai és külföldi tanúsítványokat szereztünk be, mint például IS09001, ISO14001, CE, stb., Amelyek teljes mértékben bizonyítják, hogy termékeink teljes mértékben megfelelnek a nemzetközi szabványoknak, és garantált a termékek minősége.


 

6. Szállítás, szállítás és kiszolgálás


Általában a műanyag gépeink szállítási ideje 10-20 nap a megrendelés visszaigazolása és az előleg befizetése után. Termékeink többsége rétegelt lemezből készült dobozba van csomagolva. Az olyan kisméretű gépekhez, mint a vákuum -önrakodók, hullámosított tokban vannak csomagolva. Általában nagy gépeket szállítunk LCL vagy FCL óceáni hajózással. Néha az ügyfeleknek sürgősen gépre van szükségük, légi úton vagy expresszen szállítjuk a gépet.


 

7. GYIK


1. K: Mi a MOQ?

V: A MOQ 1 készlet minden termékre.

 

2. K: Hol van a betöltő kikötő?

V: A gyár legközelebbi kikötője Ningbo, Kína kikötője, valamint gépet küldhetünk Yiwu, Sanghaj, Guangdong vagy bármely más kínai városba.

 

3. K: Mik a fizetési feltételek?

V: A kedvezményes fizetési határidő T/T, míg más fizetési feltételek alkuképesek.

 

4. K: Mik a szállítási feltételek?

V: FOB, CFR, CIF, EXW és DDU elfogadjuk. Kiválaszthatja az Ön számára legkényelmesebb és költséghatékonyabb feltételeket.

 

5. K: Hogyan végzi el gyára a minőség -ellenőrzést?

V: Erőteljes K + F csapatok és professzionális QC osztály gondoskodik minden részletről a tervezés, a feldolgozás, az összeszerelés, a tesztelés és a csomagolás során.

 

6 K: Tud szállítani OEM és egyedi termékeket?

V: Igen, OEM / ODM szolgáltatást tudunk biztosítani. Mérnökeink gazdag tapasztalattal rendelkeznek a műanyag segédberendezések tervezésében és gyártásában. Különleges termékeket tudunk szállítani elképzelései és rajzai szerint.

 

7. K: Mi a helyzet a jótállási feltételekkel?

V: Egy év garanciát vállalunk minden termékünkre. A garancia időtartama alatt, ha a gép alkatrészei minőség miatt sérültek, az új alkatrészeket futárral azonnal díjmentesen elküldjük. Emellett 24 órás online szolgáltatást és technikai támogatást biztosítunk.

 

 Hot Tags: Kis sebességű műanyag granultor, gyártók, beszállítók, gyári, testreszabott, Kína, minőség, CE, haladó, vásárlás, ár

Kérdés küldése

Kapcsolódó termékek