Hogyan vásárolhatok granulátort a sajátjukhoz?

- 2021-07-31-

A műanyag termékek könnyű minőségükkel, nagy szilárdságukkal, korrózióállóságukkal, könnyen megmunkálhatók és egyéb kiváló tulajdonságaikkal, az ipari és mezőgazdasági termelésben, valamint az élet minden területén fontos szerepet játszanak. A műanyag termékek széles körű alkalmazásával azonban a hulladék műanyag ártalmatlanítása nehéz problémává vált, amelyek közül a "nehéz a természetes lebomlás problémája" globális környezetszennyezéssé vált, amelyet meg kell oldani.

Az elmúlt években a kínai műanyagipar gyors fejlődésével a műanyag granulátoripar is gyorsan fejlődhet. A granulátor különféle eljárásokkal műanyag részecskékké alakíthatja az újrahasznosított műanyag termékeket, hogy elérje a műanyag újrafelhasználásának hatását. A pelletáló gépipar a nemzetgazdaság számos területét magában foglalja, nemcsak számos ipari és mezőgazdasági termék nélkülözhetetlen alapvető termelési kapcsolatok, hanem fontos szerepet játszik a kínai műanyagszennyezés megoldásában, a műanyag termékek újrahasznosítási arányának javításában, valamint a műanyag újrahasznosító rendszer fejlesztése.

Az újrahasznosított műanyag vállalkozások számára nagyon fontos, hogy hogyan válasszuk ki a saját használatra alkalmas granulátort, mert a műanyag granulátor a műanyag lágyítás és az extrudálási nyomás miatt nem képes minden műanyagot előállítani. Az általános pelletálógép újrahasznosítható a műanyag granulálás mindennapi életében, de néhány speciális műanyaghoz, például a műszaki műanyagokhoz, a térhálósított poliészterhez, a fonószövethez stb., Speciális granulálógépre van szükség a granulálás újrahasznosításához. Ezért a pelletáló gép vásárlásakor a gyártóknak figyelniük kell arra, hogy újra kell hasznosítaniuk a pelletező műanyagot, majd választaniuk kell a megfelelő pelletezőgépet.

Ezenkívül a granulátor kiválasztásakor ügyeljen a következő pontokra is:

Tisztázza a vásárlási granulátor célját és használatát. Jelenleg a piacon vásárolni granulátor ügyfelek nagyjából háromféle, az egyéni vagy magánvállalkozások befektetési és vállalkozói, műanyag gyártó vállalkozások vásárolni granulátor, hogy megoldja a problémát a saját gyári termelés, vannak kereskedők, kereskedők. A granulátor vásárlásakor az egyéni vagy magánvállalkozások ügyfeleinek tisztában kell lenniük a vállalkozás által előállított műanyag típusával. Az általános pelletező csak újrahasznosíthatja és előállíthatja az általános műanyagokat, elsősorban a PP -t és a PE -t, amelyek szintén gyakori műanyag -alapanyagok a műanyag piacon. A PS hab műanyag anyagok piaca viszonylag kicsi, ha világos értékesítési csatorna van a speciális műanyaghoz, a felhasználók megvásárolhatják a megfelelő granulátort is.

Granulátor teljesítménye. A pelletezőgép a csavarok száma szerint felosztható egycsavaros és kétcsavaros pelletezőgépre, egycsavaros pelletáló gépre, a műanyag a hengerben spirális előremenő szállítás. Amikor az ikercsavaros granulátor működik, a műanyagot egyenes vonalban szállítják a hordóban. A működési elv szerint az ikercsavaros gép a leállításban, a gép memóriaanyaga alapvetően üres lehet, egyetlen csavarral lehetőség van kis mennyiségű felesleges anyag megtakarítására, a legtöbb műanyag granulálás, az egy- és az ikercsavar nem különbözik a használattól.

A műanyag újrafeldolgozásakor azonban, mivel nagyobb a nettó formafelület, könnyebb az adagolás, jobb az egycsavaros gép; Csináljon módosított műanyagokat, színes mesterkeveréket, színkeverő szemeket, kétféle gépi hatás egyenlő; Hosszabbított üvegszálas, térhálós tengeri kábel anyaga csak ikercsavaros granulátort használjon. És a gépek beszerzési költségeiben és a későbbi gyártási költségekben az egycsavaros pelletálás lehetősége sokkal alacsonyabb, az ikercsavaros pelletáló gép jelentős hátrányban van. Ezért a berendezések vásárlásakor ki kell választania a megfelelő berendezéseket a vállalat által gyártott különböző termékeknek megfelelően.