Az iratmegsemmisítők alkalmazási mezői

- 2022-04-15-

1. Nagyszabásúaprítógépek (nagyobb teljesítményű berendezések azonos porítási finomság mellett) elsősorban ásványi anyagok porítására és feldolgozására alkalmasak a kohászatban, építőanyagokban, vegyiparban, bányászatban, autópálya-építésben, vízgazdálkodásban és vízenergiában, tűzálló anyagok, acél és egyéb területeken. iparágak.
2. Kisméretűaprítógépek(azonos porítási finomság mellett alacsonyabb teljesítményű berendezések) elsősorban élelmiszer-, vegyipar-, gyógyszer-, zöldítési, higiéniai és egyéb iparágakban használható anyagok porlására alkalmasak.
3. Durvaaprítógépekfőként porlasztásos előkezelésre használják a különböző iparágakban, és funkciójuk a nagyobb átmérőjű anyagok (5-10 cm) kisebb átmérőjű szemcsés anyagokká (5-10 mm átmérőjű) feldolgozása.

4. Az ultrafinomaprítógépekfőleg ultrafinom porításra használják a legtöbb iparágban. A porlasztási művelet után az anyagot újra kell porítani, hogy elérjük a kívánt anyagátmérőt. Főleg csúcsminőségű termékek alapanyag-feldolgozására használják.

Single Shaft Plastic Shredder