PVC műanyag daráló nagy stabilitású, hosszú élettartamú szolgáltatás

- 2022-04-12-

A PVC műanyagok esetében életünkben és iparunkban elterjedt műanyagfajta, illetve az ilyen műanyagokból készült műanyag termékek évente nagy mennyiségben, a hulladék is nagy, a környezet védelme és a műanyag erőforrások kímélése érdekében szükséges felhasználni ezeket a hulladékforrásokat. Az ilyen műanyag szemét visszanyerése érdekében elindítottunk egy PVC műanyag zúzógépet, amely csökkenti a PVC műanyagok mennyiségének csökkentését az anyagmennyiség csökkentése érdekében, kényelmesen felhalmozódik, megtakarítja a szállítást, és hasznos a műanyag újrahasznosítás nyomon követésében is.


[Hatály]

A grafikus műanyag zúzógép egy széles körben használt közepes és alacsony sebességű, valamint nagy pirítós-porító berendezés a kecses speciális hulladéklerakó berendezésben. A berendezést széles körben használják különféle regenerációs PE, PC, PVC, PET, PA, PP, ABS és PS műanyagok kezelésére. Alkalmas dobozok, vékony szerelvények, fúvóformázás, palackok, héjak, élő műanyagok és gyári műanyag sarok, minden használt műanyag, minden hulladék hasznosítás és újrafelhasználás törésére.


A termék előnyei】

Az egész gép lengőkaros adagoló kialakítással és PLC automatikus vezérlőrendszerrel van felszerelve, amely nagyobb hozamot ér el, nagy kapacitású garat és vízszintes tolórendszerrel összekötött zúzott alátét, amely nagymértékben mutatja a nagy keménységű, nagy méretű felsőbbrendűségét.