Műanyag aprítógép műszaki jellemzői és széleskörű felhasználási területei

- 2022-04-01-

Műanyag zúzógépek felhasználása és jellemzői.

1. A V-típusú kés szerkezete a karmos kés (C-típus) és a lapos kés (F-típusú) között van, alkalmas műanyag termékekhez, például közönséges lemezekhez, csövekhez, profilokhoz, lapokhoz és csomagolóanyagokhoz.

2. A késtípus ésszerű kialakítása, ötvözött acél penge, a termék részecskéi jól, meleg zsugorodási kezelés, és szigorú egyensúlyi teszt, és a forma gyönyörű.

3. Műanyag zúzó, időt takarít meg, azonnali újrahasznosítás 30 másodpercen belül, nem kell várni a koncentrált és tisztább, tiszta.

4. A műanyag granuláló gépek javítják a minőséget, a formavezetők oxidálódnak, a magas hőmérséklet utáni páratartalom (nedvesség elnyelő) és 30 másodpercen belül azonnali visszanyerése csökkentheti a fizikai szilárdságot és a szín fényességét. Megsemmisítés.

5. Pénzt takaríthat meg: a rövid távú hasznosítás, a szennyeződés elkerülése, a keveredés okozta selejtezési arány csökkentheti a pazarlást és a műanyagok, a kézi, kezelési, raktározási és vásárlási alapok veszteségét.

6. Egyszerű szerkezet: könnyen szétszedhető kialakítás, színváltás, könnyű, kicsi és kevesebb hely, keskeny műhelygépekhez alkalmas.

7. fogadjon el közepes sebességű motort, alacsony zajszintet, alacsony energiafogyasztást; motor túlterhelés elleni védelemmel van felszerelve, és van erőlánc védelmi rendszer, üzemeltetés és tisztítás.

8. A műanyag zúzógépet széles körben használják: általános felhasználás a műanyagokban, a vegyi anyagokban, az erőforrások újrahasznosításában és más iparágakban. Alkalmas lágy kemény polivinil-klorid PVC-hez, nagy és kisfeszültségű polietilén PE, polipropilén PP, polipropilén PPR mentes, nylon PA, polikarbonát PC, polisztirol PS, ABS, hab PE, PVC, SBS, EVA, PPS mágneskártya, bőr, gumi és egyéb aprítási feldolgozás.