Műanyag aprító berendezés működési elve

- 2022-03-16-

1. Zúzóanyag: A műanyag zúzógép használható műanyag nyersanyagok, például PET-palackok, PP és PE ​​fóliák, műanyag lapok, autó lökhárítók, gyümölcsládák, HDPE fúvópalackok és dobok, újrahasznosított műanyagok, gumiabroncsok stb. újrahasznosítására.


2. A műanyagdaráló gép munkakamrájában hajtsa meg a főtengely forgását a motor és a fordulatszám-csökkentő eszköz által, és egy rögzített penge van felszerelve a tengelyre, és az anyagot a tengely nyomatékával és a vágási képességgel porítják. a szerszámot, ezzel elérve a porítás célját.


3. A szűrőhelyiségbe olyan zúzószemcsék lépnek be, amely a szemcsék átvizsgálásával nem kerülhet vissza a zúzóstúdióba.


4. A szitán áthaladó granulált pellet anyagok a kiürítő nyíláson keresztül jutnak be a tárolórúdba, és opcionális fúvós szállítórendszer áll rendelkezésre, amely a zúzott anyagot műanyag fröccsöntő gépbe vagy extrudergépbe szállítja, és újra felhasználja.


5. Általánosságban elmondható, hogy a műanyag zúzógép felosztása viszonylag magas, és a nagymértékben lebomló környezetben bizonyos halláskárosodást okoz. A néma műanyag-újrahasznosító zúzó teljesen zárt szerkezetet használ, növeli a hangot és a hangszigetelést az eredeti alapon, a decibelt pedig alacsonyabb szintre csökkenti a zajcsökkentés érdekében.