Többfunkciós műanyag zúzógép

- 2022-02-18-

A többfunkciós műanyag zúzó opcionálisan felszerelhető fúvós szállítószalaggal és ciklonnal vagy tároló silóval, amely teljes hasznosítási hatékonyságot tesz lehetővé, alkalmas különféle kis és közepes méretű műanyag csövek, például PE cső, PVC cső, szilícium magcső zúzására és újrahasznosítására. A csővezeték zúzásához és a kerek csöves betápláló nyílás egyedi kialakításához a hosszú cső összezúzása és a termelékenység javítása egyszerű.
A többfunkciós műanyag zúzószerkezet tudományosan megtervezett és ésszerű, így az anyag importált hatékonysága nagy teherbírású és zúzóüreges kialakítású kettős tömítőeszközzel van felszerelve, amely hatékonyan szigeteli el az olajat, biztosítva a feldolgozó anyagok tisztítását. Az Aumax AMG sorozatú műanyag zúzógép az acéltestet alkalmazza, a szerkezet kompakt, alkalmas a munkakörnyezetben történő működésre, stabil és megbízható mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik, hosszú ideig nem befolyásolja az anyag porlását. A porlasztott porfüzér bejutásának megakadályozása a ház kamrájába egy nem biztonságos tényezőt okoz, amelyet a mechanikai erőátviteli instabilitás és a túlzott motorterhelés okoz.

A többfunkciós műanyag granulátorok mindegyike vastag, kész referencia furattal és referenciapárral rendelkezik, és szigorú szabvány szerint végzi az észlelési eljárást, biztosítva az egyes alkatrészek megbízhatóságát, miközben biztosítja az alkatrész cserélhetőségét. Nagyban megkönnyíti a termékcserét a termékhasználat és -javítás során. Az ismételt kísérletezés és a tényleges felhasználási eredmények után a motorteljesítmény-kiválasztás megfelel a modellhatásoknak, ezáltal biztosítva a többfunkciós műanyag zúzógép alacsony energiáját, nagy hatékonyságát és hosszú élettartamát.