Kínai műanyag zúzógép előnyei

- 2022-01-24-

AumaxMűanyag zúzógépgép az üreg törésére szolgálés szilárdműanyag termékek, például nagy kék kémiai vödrök, állatpalackok, műanyag tálcák, PVC-csövek stb. Testreszabhatjuk a rotortés pengék típusaaz ügyfelek nyomasztó igényei szerint.

Ezért miután az anyag van összetörve közvetlenül, the műanyag zúzásgép használható a mosógabona vonallal, hogy megfeleljen aTermelésaz ügyfelek igényeit.

 

A műanyag daráló előnyei

 

1.Tőműanyagdaráló rotorésa penge V-típusú vágási technikát alkalmaz. A visszanyerési folyamat során a két forgókés-készlet speciális szögben összefonódik a rotorban a hatékony zúzás érdekében.

 

2.Tkülső csapágyház kialakítás, könnyen javítható, hatékonyan elkerüli a por, víz és por anyagok csapágyba jutását, meghosszabbítja az élettartamot a műanyag zúzógéprőlés javítja a munka hatékonyságát.

 

3.Az elektromos motort és a csavarrendszert arra használják, hogy otollal a takarmányting garat és cserélje ki a képernyőt, amelynek előnyei a magas munkaerő, az időmegtakarítás és a magas biztonsági tényező. Az alváz a középső vonaltól két részre oszlik, a felső fele pedig kényelmes nyitáshoz és karbantartáshoz.

 

4. Az alvázcsere penge kinyitásakor a nyitott védőeszköz leáll. A főtengely forgórésze a műanyag zúzógépről a penge cseréje során rögzítve van, hogy megkönnyítse a penge cseréjét. Ugyanakkor az áramkör megszakad, megakadályozva a helytelen működést, ami a gép működését okozza, védi a biztonságot.