Műanyag zúzó vagy aprító, ami praktikusabb

- 2022-01-05-

Mint mindannyian tudjuk, a műanyag zúzógépek és aprítógépek egyformán összetörhetnek bizonyos műanyag termékeket. A hulladék műanyagok újrahasznosítása és pelletizálása előtt meg kell tisztítani és össze kell törni. Ezeket össze kell törni és meg kell mosni, hogy a hulladék műanyagokat olyan anyagokká vágják, amelyeket a műanyag pelletizáló közvetlenül megolvaszthat és extrudálhat. A hulladék műanyagok nagy részét eltörik, és a heterociklusos kötéseket kétféle aprítógéppel távolítják el: műanyagtörővel és aprítógéppel. A műanyaghulladék napi felhasználásánál a műanyagtörő vagy az aprító a jobb? Az alábbiakban egy értékelési és vásárlási útmutató található a felhasználók többsége számára e két típusú gép megvásárlásához, és remélem, hasznos lesz az Ön számára.
Hadd szóljak a hulladék műanyag aprító előnyeiről: alkalmas különféle puha, kemény, vastag, vékony, hosszú és rövid műanyag tárgyak aprítására (tömbök, anyagfejek, gumifejek, élanyagok, alámetszések, lapok, gumi) stb. műanyag tárgyak.
Az eredeti karmos kés típusú kétoldalas vágóél továbbra is használható, ha a szerszám elhasználódott, csökkentve a szerszám köszörülési idejét, gyönyörű szerkezetet, kis helyigényt, könnyű felszerelést és mozgatást, széles körű felhasználást és alacsony gazdasági költség. A zúzó hatása jó. Nehéz megítélni, hogy a műanyag zúzó vagy az aprító jó-e. A használat és a funkció különbsége nem tekinthető átfogóan. Összehasonlító elemzés csak különböző szakmai felhasználások alapján végezhető.
Ha gazdasági szempontból elemezzük, a műanyag zúzógép egyszerű szerkezettel és széles körű felhasználási lehetőséggel rendelkezik. Számos hulladék műanyaghoz újrahasznosítható, ami egyszerű és gyors. Tisztítás közben is porlasztható, és az aprítógép csak anyagok porlására használható, de kisebb a porlasztó szemcseméret, ami jobban kedvez a pelletáló olvadékextrudálásának.

A funkcionális elemzésből a műanyag zúzó választhat, hogy szárít vagy vizet ad hozzá. Súrlódó géppel is használható. Elősegíti a szennyeződések zökkenőmentes eltávolítását a műanyagból. Az aprítógép csak az anyagokat tudja összetörni, ami alkalmasabb egyes fémanyagok és érces anyagok összetörésére.