Miért nem kopásálló az aprítópenge?

- 2021-11-26-

A legtöbb műanyag aprítógép a gépgyártó közvetlenül nem gyárt aprítókést. Az általános választás a termék vagy félkész ötvözet penge importálása amely által készítettszakmaipengék gyártó magasfolyamat és minőség. Néhány kicsiműanyag aprítógépa gyártók gondolkodjanak a pénzen, válasszák azt a pengét, aminek acéllemeze készült, az egyik az, hogy anyagként fehér szájú vasból készült aprítópengét választanak. Ez a fajta penge alacsony, ami összhangban van a kis gyártók pénzpozíciójával. Az arány aműanyagaprítógép gép is olcsó, néhány felhasználómint olcsó ár, és egy ilyen gép megvásárlása után a fenti felhasználók által javasolt penge nem kerül felhasználásra, és az igény gyakran csiszolt.

A fő probléma az a gyenge minőségű anyag. Aumax Plast találgatáshogyegy fémval vel nagyobb keménységesetleg belekeverjük szeméthulladék, tAz aprítógép kopása nagyon erős aaprítás, ami szintén a fenti problémát okozza. Ha a felhasználó nem biztosítja az anyag keménységét, javasoljuk, hogy a fémtépőgépet az anyaggal együtt elszakítsák. Az ára magasabb, mint a műanyag hulladéké, de a karosszéria felépítése és a penge fémkeménységű. Tervben van egy nagyobb anyag. Emiatt finoman könnyen eltéphető lesz az egyéb hulladék.

Az AUMAX Plast különféle modelleket, különféle fajtákat testre szabhatműanyag aprítógép gépi berendezések, hogy megfeleljenek minden új és régi felhasználó termelési igényeinek, üdvözöljük az új és a régi felhasználókat, hogy látogassanak meg cégünkhöz, tárgyaljanak a rendelésről.