A léghűtéses hűtő funkciója

- 2021-10-13-

A funkciójaléghűtéses hűtő
A léghűtéses hűtőket léghűtéses ipari hűtőknek és léghűtéses hűtőegységeknek is nevezik. A hőelvonási módszer a hőleadó ventilátoron és a külső hőmérsékletű hőcserélőn alapul. Leegyszerűsítve: a hűtő egy olyan eszköz, amely rendkívül alacsony hőmérsékletű hűtött vizet ad ki, és a kimenő hidegvíz hőmérséklete 3-35°C között állítható. Aléghűtéses hűtőegyfajta léghűtéses berendezés, és egy olyan hűtőberendezés, amely képes megjeleníteni a hőmérséklet-szabályozást, az állandó áramellátást és az állandó áramforrást. A hűtött víz elvonja a berendezés belsejében keletkező hőt, és a magas hőmérsékletű forralt vizet visszaáramolja a tárolótartályba, hogy csökkentse a hőmérsékletet. Ily módon a keringtető rendszer hűtést cserél, hogy elérje a berendezés hűtésének hatását.Léghűtéses hűtőberendezés.léghűtéses hűtőáltalában egy teljes egység, és a légkondicionáló elpárologtató, a hűtőkompresszor és a hűtő együtt vannak építve. A valamivel nagyobb teljesítményű léghűtéses ipari termelési hűtőnél a hűtőventilátor hőelvezetési problémáját figyelembe kell venni, amikor működik. A léghűtéses hűtő párolgásos hűtési módszert alkalmaz, ami kiküszöböli az nélkülözhetetlen üvegszál erősítésű műanyag hűtőtornyot és hűtő centrifugális vízszivattyú csővezetékrendszer szoftver, amely megakadályozza, hogy a víztest túl rossz legyen, és a hűtő elszennyeződését és a csapvízcső eltömődését okozza, valamint kíméli a vízforrást. , A hidegvizes klíma- és szellőzőberendezések közül a leggazdaságosabb és legegyszerűbb karbantartási és javítási modell. A léghűtéses hűtő a hűtő egyik specifikációja. A szobahőmérsékletű vizet a hűtőberendezés hűtőkompresszora szerint bizonyos hőmérsékletre lehűtik, hogy megerősítsék a hűtőmodult vagy berendezést. Önálló változatként a hőcső hőelvezetése be van ágyazva. A hűtőventilátor kulcsa három összekapcsolt rendszerszoftver: háztartási gépek automatizálási vezérlőrendszere, hűtőközeg-keringetés és keringtető vízrendszer.
Léghűtéses csavaros hűtő
A léghűtéses csavaros ipari hűtő egyben léghűtéses csavarhűtő is. A szerver hőelvonási módja a gázhőelvonáson alapul. A hűtőberendezés csavarkompresszorokat használ, a támasztóberendezések pedig kiváló minőségű és hatékony légkondicionáló rézcsövek a hűtéshez. A generátor, a légkondicionáló párologtató és a hidraulikus vezérlőrendszer a kis méret, az alacsony zajszint, a nagy kinetikus energia, a hosszú élettartam és a könnyű tényleges működés előnyeit kínálja a generátorkészletnek. A léghűtéses csavarhűtő elve három folyamatra oszlik:
A légzés teljes folyamata: A gőz a légzési nyílásnak megfelelően fogazottan lép be a motor rotorjába. A motor forgórészének forgásával párhuzamosan a csillagkerék egymás után fogazásba kerül a motorrotor fogaskerekségével, a gőztest pedig a szűkített üregbe, a motorrotor fogaskerekű lejtője által létrehozott zárt térbe, a ház belső fala és a csillag sebességváltó hajtómű felülete.
A redukció teljes folyamata: A motor forgórészének forgásával a redukciós üreg térfogata tovább csökken, és a gőztest addig zsugorodik, amíg a redukciós üreg eleje a kipufogócső felé nem fordul.
A kipufogócső teljes folyamata: a zsugorodó üreg elejét a kipufogócső felé fordítják, majd a kipufogócső fokozatosan kiürül, majd egy munkaciklus-rendszert hajtanak végre. A csillagkerék szimmetrikus elrendezése miatt a keringési rendszer minden alkalommal kétszer zsugorodik, és az elmozdulás viszonylag kétszerese az egyhetes keringési rendszer elmozdulásának.Air Cooled Water Chiller