Óvintézkedések a műanyag daráló használatához

- 2021-10-13-

Használati óvintézkedésekműanyag zúzógép
A tudomány és a technológia fejlődésével a műanyagipari gépipar folyamatosan változik. Változik az idők változásával. Közülük a műanyag zúzógépeket széles körben használták az iparban. A műanyag zúzógépek főként három kategóriába sorolhatók: kemény műanyag zúzók, műanyag csöves műanyag zúzók és erős műanyag zúzók. A műanyag cső-műanyag zúzógép a csőműanyag aprítása szerint van kialakítva, alkalmas csőműanyaghoz, különösen hosszú csövekhez. Erősműanyag zúzógép, ez nagyon elterjedt, általános műanyag termékekhez és műanyag csomagolóanyagokhoz alkalmas.Műanyag zúzógépekegyre erősebbek és környezetbarátabbak, mert ma már a környezetvédelmet szorgalmazzák, és sok gép tervezése is egyre ésszerűbb, ami nagy hatással van a környezet védelmére.
1. Indítás előtt a hajtókereket egy vagy két kört kézzel kell mozgatni. Miután meggyőződött arról, hogy a mozgás rugalmas, kezdje el kinyitni aműanyag zúzógép, és várja meg, amíg a műanyag zúzógép normálisan működni kezd az etetés előtt.
2. A műanyag zúzógép működésének leállítása előtt az adagolást le kell állítani és a gépben lévő anyagokat le kell engedni, majd a motor tápellátását meg kell szakítani.
3. Ügyeljen a csapágy hőmérsékletére működés közben, gondoskodjon arról, hogy a csapágy jó kenési állapotot tartson fenn, és figyeljen arra, hogy van-e rendellenes hang és rezgés. Ha abnormális helyzetet észlel, először meg kell állnia, és ellenőriznie kell, hogy nem akad-e el valami, ami nem törik el könnyen, vagyműanyag zúzógépsérült.
4. A túlterhelés elkerülése érdekében tartsa egyenletesen a műanyag zúzógép adagolását. Szigorúan akadályozza meg, hogy törhetetlen tárgyak, például fém és fa a gépbe essenek. Ha nem lehet összetörni, a takarmány nedvességtartalma nem lehet túl magas; nedves zúzásnál megfelelő mennyiségű víz fenntartása szükséges, hogy elkerüljük az elégtelen öblítővíz miatti eltömődést és csökkentsük a termelési kapacitást.
5. Ellenőrizze, hogy a zúzott termék szemcsemérete megfelel-e a követelményeknek. Ha túl sok a megadott méretet meghaladó részecske, akkor ki kell deríteni az okot, és megfelelő intézkedéseket kell tenni annak megszüntetésére.
6. Amikor aműanyag zúzógéple van állítva, ellenőrizze, hogy a rögzítőcsavarok szilárdak-e, és ellenőrizze a könnyen kopó alkatrészek kopásának mértékét. A fogzúzónál a parkolási lehetőséget is ki kell használni a fogak közé szorított fa eltávolítására.
7. Az elhasználódott alkatrészeket időben ki kell cserélni vagy meg kell javítani.
8. A műanyag zúzógép biztonsági berendezését jó állapotban kell tartani.
Plastic Crusher Machine