Műanyag zúzógép kemény műanyagokhoz

- 2021-09-29-

A műanyag zúzók fontosak a vasalat törésekor, nem olyan, mint valami puha vagy ridegebb dolog törése. A kemény dolgokat nehezebb eltörni, véletlenül összeesik, vagyis könnyen megreped a műanyag zúzó fogai. Ezért szükséges, hogy minőségi és jó minőségű legyen. Hogyan választod ki?

 

Az általános műanyag palackok, műanyag vödrök, műanyag poharak, műanyag zacskók, gumiabroncsok, piperecikkek, írószerek, mindennapi szükségletek nem jelentenek problémát a hagyományos műanyag zúzógépeknél, és találkoznak olyan anyagokkal, amelyek anyaga enyhe keménységű, mint például TV, mosógép, Melyik műanyag törőgépet vásároltak?

 

1. Használjon alacsony fordulatszámú műanyag aprítót, hogy egyenletesebbé tegye a részecskéket aprító anyagot, alacsony sebességgel, hogy a motor élettartama meghosszabb legyen és a zaj alacsony legyen.

2. Használjon nagy teherbírású műanyag granuláló gépet, nagy testet, lóerőt, és gyorsan tudja kezelni az anyagokat.

3. Használjon erős műanyag törőgépet, amely megegyezik a fenti nagy teherbírású műanyag törővel, és a hosszabbítás szélesebb lóerő-tartományban: cső, profil, lemez, anyag, tartály, televízió burkolat, autó lökhárító stb.

4. Használjon hangszigetelt műanyag törőt, a kemény anyag által keltett zaj megtörése nem kicsi, válassza ki a hangszigetelt darálót a zaj terjedésének csökkentése, az alacsony zajszintű munkakörnyezet és a környezet csökkentése érdekében.

 

Néhány vásárlási mód mellett ez attól is függ, hogy a műanyag zúzógép rendelkezik-e a következő jellemzőkkel:

1. A gép gyönyörű megjelenésű, újszerű kialakítású, hangréteggel, alacsony zajszinttel rendelkezik.

2. Használjon tömítő szerkezetet a porszennyezés elkerülése érdekében.

3. Az ürítési mód lehet fiókos vagy automatikus szívó (alternatív tag).

4. A főtengely mindkét végén két erősen inerciás kerék található az erős aprított hatás elérése érdekében.

5. Az erőkeret 45 # tömör acél anyagból készül. Nincs hiány az egész integrációban, elkerülve a tibeti hátrányokat, ami kényelmesebb színtisztításkor.

6. Beépített tápellátási hibajavító eszköz, amikor hiba történik vagy fellép, a gép leáll és riaszt.

7. A biztonsági kapcsoló belsejében a gép automatikusan leáll, amikor kinyitja az adagolónyílást vagy a képernyőket.

 

Ez a helyzet, vagy eljöhet a gyárunkba, hogy részletesen megnézze.