Hangszigetelt műanyag zúzógép karbantartása

- 2021-09-23-

FenntartásaHangszigetelt műanyag zúzógép
1. A műanyag zúzógépet szellőztetett helyzetbe kell helyezni, hogy biztosítsa a motor üzemi hőjének elvezetését és élettartamának meghosszabbítását.
2. A csapágyakhoz rendszeresen kenőolajat kell tölteni, hogy biztosítva legyen a csapágyak közötti kenés.
3. Rendszeresen ellenőrizze a vágócsavarokat. Használata után az újHangszigetelt műanyag zúzógép1 órán keresztül húzza meg szerszámokkal a mozgatható kés és a rögzített kés csavarjait, hogy megerősítse a penge és a késtartó közötti rögzítést.
4. A vágószerszám élességének biztosítása érdekében a szerszámot gyakran ellenőrizni kell, hogy megbizonyosodjon az élességéről, és csökkentse a tompa penge által okozott szükségtelen károsodást a többi részen.
5. A kés cseréjekor a rés a mozgatható kés és a rögzített kés között: 0,8 mm a 20 LE feletti zúzógépeknél, és a 0,5 mm a 20 LE alatti zúzógépeknél. Minél vékonyabb az újrahasznosított anyag, annál nagyobb a rés megfelelően beállítható.
6. A második indítás előtt el kell távolítani a gépteremben maradt törmeléket az indulási ellenállás csökkentése érdekében. A tehetetlenségi fedelet és a szíjtárcsa fedelét rendszeresen fel kell nyitni, és a karima alatti hamukivezetést meg kell tisztítani. A por kiürül aHangszigetelt műanyag zúzógépkamra. Forgó tengely csapágy.
7.A gépet jól földelni kell.
8. Rendszeresen ellenőrizze, hogy az öv aHangszigetelt műanyag zúzógéplaza, és időben állítsa be.
Soundproof Plastic Crusher