A műanyag zúzógépek osztályozása

- 2021-09-23-

Osztályozásaműanyag zúzógéps
1. Nagy teherbírásúműanyag zúzógép, alkalmas mindenféle kis és közepes méretű műanyag tányér aprítására
(1). Az ABS, PE, PP táblákat és más lapokat zúzzák és újrahasznosítják.
(2) A téglalap alakú adagolónyílást egyedileg a lemezes anyagok aprítására tervezték, ami megkönnyíti a hosszú alakú lemezek aprítását és javítja a munka hatékonyságát. Az opcionális szívóventilátor és a lemezzúzó- és újrahasznosító rendszert alkotó tároló vödör teljes mértékben biztosíthatja az újrahasznosítás hatékonyságát.
(3) A tömített csapágyakat arra használják, hogy a csapágy hosszú ideig jól forogjon; a kés alakja ésszerű, és a termék egyenletesen granulált; a kés ülése hőre zsugorodott, a megjelenése pedig gyönyörű és nagyvonalú.
2. Erőteljesműanyag zúzógép:
(1) A lemezkés szerkezete a karmos kés és a lapos kés között helyezkedik el, amely alkalmas műanyag termékek, például közönséges lemezek, csövek, profilok, lemezek és csomagolóanyagok aprítására.
(2) Az általános célú műanyag daráló tömített csapágyakat alkalmaz, hogy a csapágy hosszú ideig jól forogjon; a kés kialakítása ésszerű, az ötvözött acél pengét alkalmazzák, és a termék egyenletesen granulált; a késtartó hőre zsugorodott, és szigorú egyensúlyi vizsgálaton esett át. A megjelenés kialakítása gyönyörű és nagyvonalú.
3. Műanyag csőműanyag zúzógép:
(1) Alkalmas különféle kis és közepes méretű műanyag csövek, például PE, PVC csövek, szilíciummagos csövek és egyéb csövek aprítására és újrahasznosítására.
(2) A kerek cső alakú adagolónyílást egyedileg csőanyagok aprítására tervezték, ami megkönnyíti a hosszú csövek zúzását és javítja a munka hatékonyságát. Az opcionális szívóventilátor és a csőzúzó és -újrahasznosító rendszer kialakítására szolgáló tároló vödör teljes mértékben biztosíthatja az újrahasznosítás hatékonyságát.
(3) A tömített csapágyakat arra használják, hogy a csapágy hosszú ideig jól forogjon; a kés alakja ésszerű, és a termék egyenletesen granulált; a kés ülése hőre zsugorodott, a megjelenése pedig gyönyörű és nagyvonalú.plastic crushers