A formahőmérséklet-szabályozó helyes használata

- 2021-09-23-

A helyes használataforma hőmérséklet-szabályozó
A formahőmérséklet-szabályozó használata során sok ügyfél megrongálta aforma hőmérséklet-szabályozóés a nem megfelelő működés miatt lerövidült a formahőmérséklet-szabályozó élettartama.
1. A formahőmérsékletű gép használata előtt ellenőrizni kell, hogy van-e elegendő hőhordozó közeg (víz vagy olaj) és van-e nyomás (vagyis a nyomásmérő nulla). Rendellenesség esetén a gépet nem szabad kényszerindításra kényszeríteni, különben az okozhat A gép károsodása akár biztonsági balesethez is vezethet.
2. A torokcső, amely összeköti aforma hőmérséklet-szabályozóa formához egy 150 ℃ feletti magas hőmérsékletnek ellenálló torokcsőnek kell lennie. Az olajcső csatlakozását le kell zárni, és a gép bekapcsolása után újra ellenőrizni kell, hogy elkerüljük a kilazulást; ha a vízforrás és a hűtővíztorony környezete rossz, a hűtővíz Az áramkört Y típusú szűrővel kell felszerelni, és rendszeresen tisztítani kell, hogy biztosítsa a formahőmérsékletű gép hűtőrendszerének normál működését.
3. A formahőmérsékletű gép tápegysége háromfázisú ötvezetékes, feszültség 380 V-400 V, csatlakoztassa a szerszám hőmérsékletű gép tápfeszültség vezetékét, csatlakoztassa a tápfeszültség vezetéket az MCCB tápkapcsolóhoz, a nulla vezetéket a nulla vezetékhez (nulla vezetéket), és a vízvezetéket a tápegység burkolatához (földvezeték).
4. A formális présöntés előtt általában a forma felületének melegítésére használják. A forma felületének előmelegítése önmagában könnyen feszültségkoncentrációt okoz, és károsítja a formát. Ezért aforma hőmérséklet-szabályozóA gázforró forma előtt legalább fél órával be kell kapcsolni, hogy a forma belső és külső része egyszerre melegedjen fel, és a penészhús kevésbé feszültséget kelt.
mold temperature controller